KESKİNOĞLU VE RAVİKA İLE WORKSHOP | Mutfak Ve Tatlar

KESKİNOĞLU VE RAVİKA İLE WORKSHOP

 Keskinoğlu  nun davetlisi olarak katıldığım ,   RAVİKA ile Mutfak Sanatları Akademisi' n de İtalyan mutfağını içeren bir  workshop...


 Keskinoğlu nun davetlisi olarak katıldığım RAVİKA ile Mutfak Sanatları Akademisi' n de İtalyan mutfağını içeren bir  workshop gerçekleşti. Eğitmen şefimiz Hakan Şen ve diğer blogger arkadaşlarla keyifli bir gün geçirdik. Keskinoğlu firmasının halkla ilişkiler müdürü Eylem ŞENEL ve sosyal medya danışmanı Selin EGELİ 'ye teşekkür ederiz.





 Keskinoğlu 'nun workshop içn hazırladığı mutfak önlüğü, şapka ve menü kitapçığımız.
 Mutfak Sanatları Akademisi ( MSA)

Eğitmen şefimiz HAKAN ŞEN eşliğinde birbirinden lezzetli üç  tarif hazırladık
 Fettucine hazırlarken.

 Tavukçuluk sektöründe 42 yıldır faaliyet gösteren Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun, Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki tesislerinde ürettiği zeytinyağı ''RAVİKA " markasıyla satışa sunuldu.
 Kaliteli, doğal ve saf ürün gereksiniminde bulunanlar için Ravika saf Zeytinyağı Sabunlarını sunmak ve doğal yaşama katkı sağlamak bizi mutlu kılıyor. Geleneksel yöntemlerle üretilen saf zeytinyağı sabunlarımızda %100 doğal maddeler ve saf zeytinyağı kullanılmıştır.
Koku vermek için ise sadece en kaliteli saf esans yağlardan yararlanılmıştır, doğal olmayan parfüm ve yağlar katılmamıştır.
Sabunun rengi ve kokusundaki doğallık içeriğindeki doğal maddelerden ve isminin ardındaki asırlık efsaneden gelmektedir. Doğal maddeler dışında hiçbir boya ve sentetik madde kullanılmamıştır.
Daha önce saf ve doğal sabun kullanmayanlar, cildine yarattığı farkı kolaylıkla hissedeceklerdir. Çoğu ticari sabun deterjan tabanlı olup cildi kuruturken zeytinyağı tabanlı sabunlar cildin üzerinde nefes almasını ve beslenmesini sağlayan ince bir tabakadır.
Hiçbir katkı maddesi içermeyen Ravika Saf Zeytinyağı Sabun’un en önemli ve dikkat çeken özelliği, içeriğindeki doğal ve naturel olması nedeniyle sağlık ve güzellikle özdeşleşen saf zeytinyağı sabunu, en alerjik ciltlerde bile gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Vücut, yüz ve saç için de kullanımı uygundur.

Ve bu güzel workshop' ta  Keskinoğlu biz bloggerlar için hazırladığı pakette, RAVİKA markası ile zeytinyağı, sabun ve yumurta dan oluşan hediyeler için teşekkür ederiz :)
VE MENÜMÜZ:

Nefis bir  Tavuk gorgonzola  ve ceviz salatası tarifi için tıklayabilirsiniz.
 Ev yapımı fettuccine tarifi için tıklayabilirsiniz.

Nefis bir kek,   Ricotta kek vişneli sos ile 
Katılım sertifikamız

Tüm katılımcı arkadaşlarla bir arada :) Sevgiler....

DAHA FAZLA LEZZET

salata 77905568089192526

Yorum Gönder

  1. Tebrikler ve bilgi için teşekkürler. ben keskinoğlunun sadece piliç ve yumurtasını biliyordum. Katılan herkesi kutlarım.

    YanıtlaSil
  2. cok guzel bı gundu:) bende kendımı gordum su anda fotografta yıne sevındım,lezzetlı cok guzel yemekler yaptık,emeğı gecen herkese tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler ; evet çok keyifli bir gün oldu :)

    YanıtlaSil
  4. Seninle yemek yapmak çok keyifliydi..Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. İyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum :) En yakın zamanda tekrarında görüşmek üzere...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Sizlerle herşey güzel :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. tebrikler selma ablacım BURCU KONUKCU

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item