Carte D’or Puding Çeşitleri ile Pratik Tatlılar | Mutfak Ve Tatlar

Carte D’or Puding Çeşitleri ile Pratik Tatlılar

 CARTE D' OR PUDİNG ÇEŞİTLERİ İLE PRATİK TATLILAR Sütlü tatlılar, her zaman hafif ve hazırlaması pratik tatlı çeşitleri arasında ...


 CARTE D' OR PUDİNG ÇEŞİTLERİ İLE PRATİK TATLILAR

Sütlü tatlılar, her zaman hafif ve hazırlaması pratik tatlı çeşitleri arasında yer alır. 500 mililitre ve 1 litre arası süt, bir paket puding ile 4 ya da 6 kişilik tatlı servisi sunulabilir. Carte D’or sunduğu puding çeşitleri ile birçok farklı tat ve lezzeti bir araya getirir. Geliştirdiği farklı tat sunumları ile yenilikçi ürünler hazırlar.

Kat Kat Lezzet
Carte D’or’un sunduğu yenilikçi ürünlerden biri olan Kat Kat Puding, üç farklı çeşidi ile farklı lezzetler sunar ve tatlıyı hazırlarken eğlenceli vakit geçirebilmeyi de sağlar. Puding severler için sunduğu kat kat pudingler arasında vanilyalı çilekli, çikolatalı kahveli ve kakaolu muzlu olmak üzere üç farklı çeşit bulunur.

Muz Kokulu Tatlar
Muz kokulu lezzeti ile muzlu puding tüm aile üyelerinin vazgeçilmez lezzeti olarak bilinir. Pişirirken tüm evi muz kokusu sarmaya başlar. Süt ve puding tozunu bir tencereye koyup karıştırarak pişirin ve cam kaselere boşaltın. İster sıcak ister buzdolabında beklettikten sonra tüketin.

Kakaolu Enfes Sunum
Kakao çekirdeklerinin eşsiz lezzetini süt ile buluşturarak ortaya çıkan kakaolu puding, unutulmaz bir tatlı olarak yer edinir. Ambalaj üzerindeki tarife göre pişirip kaplara boşaltın ve soğumasını bekleyin. Üzerine birkaç parça badem ya da fındık koyarak hoş bir sunuma sahip olabilirsiniz.
Çilek Rüyası
Çilekli pudingi küçük büyük herkes sever. Dalından kopmuş mis kokulu çileklerden oluşan bir tatlı, her zaman hafif ve doyurucudur. Üstelik süt ile bütünleşerek sağlıklı bir sunum haline gelir. Üzerine Hindistan cevizi ve çilek dilimleri koyarak servis edebilirsiniz.

Gerçek Çikolatadan Alternatif Tatlar
Herkesin sevdiği çikolata, puding olarak da vazgeçilmez tatlılar arasında yer alır. Üstelik çikolatalı puding severler için Carte D’or, alternatif tatlar da geliştirir. Çikolatalı bademli, çikolatalı fındıklı, çikolatalı portakallı ve biter çikolatalı puding çeşitleri, çikolatanın doyulmaz hazzını yaşatır. Çikolatalı pudingin sadeliğini sevenler bitter çikolatalıyı da sevebilir. Bademli ya da fındıklı, aroması ile hoş bir koku ve tada sahiptir. Çikolata ve portakalın uyumu ise bambaşkadır.

Antep Fıstıklı Dayanılmaz Sunum
Antep fıstıklı, yeşil bir puding yemek Carte D’or ile mümkün. Fıstığın ve sütün uyumunu ancak tadarak öğrenebilirsiniz. Paket üzerindeki tarife göre pişirip üzerini Antep fıstığı ve Hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.

Vanilya Saflığı
Vanilyalı puding, bir pudingin tadını, lezzetini ve yapısını en saf haliyle sunar. Sütün ve eşsiz vanilya aromasının bir araya geldiği sütlü tatlı, hafifliği ile her zaman tercih edilir. Üzerini beyaz çikolata parçaları, badem kırıkları ya da tarçın ile süsleyerek servis edebilirsiniz.


DAHA FAZLA LEZZET

unilever 7588718294977731811

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item