ÇIRAĞAN PALACE KEMPİNSKİ' DE KAHVE MOLASI | Mutfak Ve Tatlar

ÇIRAĞAN PALACE KEMPİNSKİ' DE KAHVE MOLASI

ÇIRAĞAN PALACE KEMPİNSKİ' DEN TOPLANTILARA YENİ "OSMANLI USULÜ KAHVE MOLASI "! Çırağan Palace Kempinski ,  meşgu...




ÇIRAĞAN PALACE KEMPİNSKİ' DEN TOPLANTILARA YENİ "OSMANLI USULÜ KAHVE MOLASI "!

Çırağan Palace Kempinski,  meşgul toplantılara “Osmanlı Usulü Kahve Molası”. İş insanları bu yeni servis ile her türlü toplantı, konferans ve etkinlik arasındaki kahve molalarında Osmanlı kültürüne özel lezzetleri geleneksel sunumları ile gerçek bir Osmanlı Sarayı’nda deneyimleyecek.

Çırağan Sarayı’nın eşsiz zarafetini ve ihtişamını yansıtan son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış, yüksek tavanlı, gün ışıklı, çoğu Boğaz manzaralı şık ve prestijli etkinlik salonlarında yapılan toplantılar, davetler, iş yemekleri ve konferans molalarında sunulan Osmanlı Usulü Kahve Molası, davetlilerini tarihi bir lezzet yolculuğuna çıkarmak isteyenler için ideal. Mutfağı otelin ilk Türk Baş Aşçısı Sezai Erdoğan’a emanet, yirmi yılı aşkın süredir VIP ağırlamakta ve “hissettirmeden servis yapmakta” ustalaşmış Çırağan ekibinin elinden çıkma Osmanlı Usulü Kahve Molası mükellef bir içeriğe ve yerel sunumlara sahip. Osmanlı motifli el yapımı tabaklarda ve tepsilerde sunulan mezeler, çeşit çeşit baklavalar, hemen orada pişirilen sıcacık gözlemeler, çörekler, unlu kurabiyeler, kuruyemişler, Türk lokumları gibi tatlara eşlik edecek kahveler, nostaljik semaverden alınacak taze çaylar misafirlere unutulmaz bir Osmanlı deneyimi yaşatacak. Biraz ferahlamak isteyenlerin imdadına ise “Şerbetçi”, güllüsünden demirhindilisine, narlısından gelinciğine türlü türlü şerbetleri ile yetişecek. 1400 yıl önce tasarlanan, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan “tavla” da kahve molasında misafilere stres attıracak.

 İrtibat ve bilgi için; 0212 326 45 45 Satış ve Pazarlama ofisi.


Kempinski Otelleri Hakkında:

1897’de kurulan Kempinski Otelleri Avrupa’nın en köklü lüks otel grubudur. Kempinski’nin kusursuz, kişiye özel servis ve mükemmel konuk ağırlama zengin mirası,  mülklerinin ayrıcalıklılığı ve özgünlüğüyle tamamlanmaktadır. Bugün 30 ülkede 73 beş yıldızlı otelden oluşan bir portföye sahip Kempinski, portföyüne  Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya’da yeni mülkler eklemeye devam etmektedir. Her mülk, kendi mirasını gözden kaybetmeden Kempinski markasının gücünü ve başarısını yansıtmaktadır. Kempinski portföyü tarihi simgesel mülklerden, ödüllü, stil sahibi şehir otellerinden, olağanüstü kıyı otellerinden ve prestijli rezidanslardan oluşmaktadır. Her bir otel misafirlerinin Kempinski markasından bekledikleri kaliteyi barındırırken kendi lokasyonun kültürel geleneklerini de kucaklamaktadır. Global Hotel Alliance’ın (GHA) kurucu üyelerinden olan Kempinski, dünyanın en büyük bağımsız otel ittifakıdır.


DAHA FAZLA LEZZET

NEW 4986719690078179124

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item