ALİ BABA NARGİLE&RESTAURANT | Mutfak Ve Tatlar

ALİ BABA NARGİLE&RESTAURANT

Sevgili Ohannes Kan ve Yağmur İpar'ın davetlisi olarak  blogger arkadaşlarımla Ortaköy Ali Baba Nargile&Restaurant 'ta bir ar...


Sevgili Ohannes Kan ve Yağmur İpar'ın davetlisi olarak  blogger arkadaşlarımla Ortaköy Ali Baba Nargile&Restaurant'ta bir araya geldik...Ortaköy,boğazın Avrupa yakasının en gözde nefes alma mekanlarının  bulunduğu semtlerinden bir tanesidir...

Ortaköy'ün muhteşem boğaz manzarası ile Ali Baba'nın nezih mekanı ve muhteşem tatları ile keyifli bir akşam yaşadık...

Mert Yoğurtçu konukseverliğiniz için çok teşekkür ederiz...




1993 Yılında Tophane’de kurulan Ali Baba Nargile salonunda hafızalarda yer etmiş başarıları siz değerli müşterilerine gelen ilgi ve talepler doğrultusunda bugün, Ortaköy’de kurucuları Ali Bey ‘in oğlu genç işletmeci Mert Yoğurtçu bünyesinde Ali baba Restaurant&Nargile olarak 2. şubesini hizmete açılmıştır.

 Ortaköy şubesi büyüleyici iç mimarisiyle mekan tasarımı kendinizi evinizde hissedip rahat ve huzurlu bir zaman geçirebilmeniz amacıyla dizayn edilmiştir. Bununla birlikte kişiye özel VIP odaları tüm özel organizasyonlarınız için uygun hale getirilmiştir.

 Her damak zevkine uygun zengin menüsü ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmak en önemli prensipleridir.


Kurulduğu günden bu güne kadar ki süreç içerisinde değişmeyen en önemli temel ilkesi hijyen kuralları olmakla birlikte mutfak malzemelerinin taze ve günlük olarak temin edilmesi, müşteri memnuniyeti olarak geri dönmektedir.

















DAHA FAZLA LEZZET

ortaköy 8843277880145445768

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item