THE ISTANBUL EDITION' DA KÜRŞAT BAŞAR | Mutfak Ve Tatlar

THE ISTANBUL EDITION' DA KÜRŞAT BAŞAR

GOLD BAR, YILBAŞINDA KÜRŞAT BAŞAR ORKESTRASINI AĞIRLIYOR! “Kürşat Başar Orkestrası” yılbaşında The Istanbul EDITION Gold Bar...


GOLD BAR, YILBAŞINDA KÜRŞAT BAŞAR ORKESTRASINI AĞIRLIYOR!


“Kürşat Başar Orkestrası” yılbaşında The Istanbul EDITION
Gold Bar'da

Canlı müzik performansları ile son günlerde adından sıklıkla söz edilen The Istanbul EDITION Gold Bar, Yılbaşı akşamı, başarılı performansıyla müzik severlerin beğenisini kazanan “Kürşat Başar Orkestrası”nı ağırlamaya  hazırlanıyor.


Konsept otel yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, ‘2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası’na sahip ve World Luxury Hotel Awards tarafından ‘En İyi Şehir Oteli’ ödülü bulunan The Istanbul EDITION,  yeni yıla girerken yılbaşı akşamında müzik severlere Kürşat Başar Orkestrası ile müzik ziyafeti sunacak.

Müzikseverlere bugüne kadar çeşitli mekanlarda 200’ün üzerinde konser veren, uluslararası festivallere katılan Kürşat Başar  geçen yıl orkestrasıyla birlikte " Keşke BuradaOlsaydın " adlı ilk albümünü yayınladı. Kürşat Başar Orkestrası’nda saksofonda Kürşat Başar, piyanoda Burçin Büke, bas gitarda Elcil Gürel, davulda İzzet Hiçkalmaz, perküsyonda Onur Nar, vokallerde ise Berkay Özideş ve Ayşen yer alıyor.


Albümünde; Sezen Aksu, İlhan Şeşen, Yaşar, Levent Yüksel, Yeşim Salkım, Erol Evgin gibi ünlü isimleri de konuk eden Kürşat Başar Orkestrası, zaman zaman ünlü solistlerin de katılımıyla renkli sahnelere tanık oluyor. Kürşat Başar yılbaşı gecesi The Istanbul EDITION oteldeki Gold Bar'da unutulmayan Türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan repertuarıyla sahne alacak ve izleyenlere çok özel bir gece yaşatacak.


Açıldığı günden bu yana kişiye özel hizmet anlayışıyla İstanbul’un en çok tercih edilen otellerinden biri haline gelen The Istanbul EDITION, sevdiklerine yeni yıl sürprizleri hazırlayan misafirlerine, başarılı canlı performanslarıyla kaliteli bir eğlence ortamı sunan Gold Bar’ı ve farklı paketleri ile özel seçenekler sunuyor.
  

The Istanbul EDITION Festive Yeni Yıl Paketi

2014’ü Kürşat Başar’ın orkestrasının Gold Bar’daki özel performansı ile karşılamayı  arzu eden misafirler,  yılbaşı gecesini ‘deluxe’ odada  iki kişilik konaklama ve ertesi gün yeni yılın ilk sabahında brunch ile tamamlayabilir, ayrıca konaklamaları sırasında otelin ödüllü spası ESPA’da kendilerinini şımartarak Festive paketinden yararlanabilirler.  Rezervasyon için: 0 212 317 77 00


Kürşat Başar hakkında:

Kürşat Başar'ın 2011 yılında kurduğu orkestra bugüne kadar 200’ün üzerinde konser verdi. İstanbul'un ünlü mekanlarında sahne performansları gerçekleştirdi. Uluslararası festivallere de katılan orkestra, geçen yıl " Keşke burada olsaydın. " adlı ilk albümünü yayınladı.

Saksofonda Kürşat Başar, piyanoda Burçin Büke, basta Elcil Gürel, davulda İzzet Hiçkalmaz, perküsyonda Onur Nar, vokallerde Berkay Özideş ve Ayşen'den oluşan Kürşat Başar orkestrası; Sezen Aksu, İlhan Şeşen, Yaşar, Levent Yüksel, Yeşim Salkım, Erol Evgin gibi ünlü isimleri de albümünde konuk etti.

Ünlü solistlerin de zaman zaman katılımıyla farklı sahne projelerine imza atan Kürşat Başar yılbaşı gecesi The Istanbul EDITION oteldeki Gold bar'da unutulmayan Türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan repertuarıyla sahne alacak ve izleyenlere çok özel bir gece yaşatacak.





Gold Bar Hakkında:

The Istanbul EDITION girişinde hizmet veren GOLD BAR’da gül ağacı ahşaplar ve baskın bej renkler konuklara ev sıcaklığı hissini verirken, Fransız kumaşlar ve deri koltuklarla tamamlanan atmosferi ve dünyada çok az bulunan siyah sedefle bronzdan yapılan barıyla GOLD BAR konuklarının beğenisini topluyor.  New York merkezli ünlü Le Labo tarafından sadece EDITION markası için üretilmiş özel bir koku kullanılan mekanda bar arkasındaki dev akvaryum, yeşillikler içinde kapalı bahçe olarak tasarlanan teras alanı, mum ışıklı aydınlatması ve konforlu alanları konuklar için tasarlanmış detaylar arasında göze çarpıyor. GOLD BAR bu özellikleri ile Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez adresi olmaya aday görünüyor.

Rezervasyon için: 0 212 317 77 00


DAHA FAZLA LEZZET

yeni yıl 2045633581232100649

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item