ESPA THE ISTANBUL EDITION’ DA | Mutfak Ve Tatlar

ESPA THE ISTANBUL EDITION’ DA

  ESPA THE ISTANBUL EDITION’ DA     DÜNYANIN EN İYİ SPA MARKALARINDAN “ESPA” THE ISTANBUL EDITION’DA! Dünyanın en yeni lüks...


 ESPA THE ISTANBUL EDITION’ DA

  

DÜNYANIN EN İYİ SPA MARKALARINDAN “ESPA”
THE ISTANBUL EDITION’DA!

Dünyanın en yeni lüks lifestyle tarzı otel markası Edition’ın Avrupa’daki ilk oteli
The Istanbul EDITION'da SPA hizmetini 2 bin metrekarelik bir alanda dünyaca ünlü “ESPA” markası veriyor. 

Otelcilik gurusu, butik otel konseptinin yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International’ın imzasını taşıyan EDITION otelleri Avrupa'nın ilk EDITION oteli olan The Istanbul EDITION’da SPA hizmetini dünyanın en iyi markalarından biri olan ESPA veriyor. Otelin 3 katında, 2 bin metrekarelik bir alana konumlanan ESPA, İstanbul’un en şık ve ünlü SPA’sı olmaya aday… SPA’da bakım ve masajlar ESPA’nın kendi özel ürünleri kullanılarak gerçekleştiriliyor.


Bu modern SPA, lüks kavramının son aşamasını yansıtıyor. En yüksek uluslararası standartlar göz önünde bulundurularak tasarımı gerçekleştirilen SPA’da, Türk kültürünün etkileri hissediliyor. ESPA’da 10 bakım odasının yanı sıra çiftler için lüks bir banyo, buhar duşu, dört tarafından zincirlerle tavana asılı duran dinlenme yatağı gibi her türlü ayrıcalığın düşünüldüğü Private Spa Suit de bulunuyor.

Geleneksel rahatlaştırıcı ve iyileştirici etkiler sunan hamam bölümünde misafirlerin keselenmesi için özel odalar, buhar odası, sauna ve dinlenme odaları bulunuyor. ESPA’da modern bir fitness studio, kapalı yüzme havuzu, içerisinde kar odası, sauna, buhar odası ve deneyim duşu bulunan termal suit, SPA cafe ve kuğu boynu çeşmesi, hava basıncı ile masaj yapma özelliğine sahip yüzer yataklar, su jetlerinden oluşan canlandırma havuzu gibi bir birinden özel faaliyet alanları bulunuyor.

BEDENİNİZİ ŞIMARTIN
ESPA’da senkronize 4 el masajı, Bali masajı, aromaterapi masajı, İsveç masajı, body contour masajı gibi vücut masajları uygulanıyor. 

SPA’da uygulanan vücut masajlarından bazıları ise şöyle: Sıcak taşlarla geliştirilmiş sırt, yüz ve baş masajı, sıcak taşlarla vücut dengeleyici, hamilelik öncesi ve sonrası bakım, anti selülit bakımı, G5 masaj bakımı..
Çeşitli cilt bakımlarının uygulandığı ESPA’da erkeklere özel bakımlar da sunuluyor.

ÜNLÜ YILDIZLARIN AYAK BAKIM SIRRI
ESPA’da Nicole Kidman, Catherina Zeta Jones, Claudia Schiffer, Naomi Campbell ve Mick Jagger gibi ünlü yıldızların tercih ettiği; dünyaca ünlü ayak bakım virtüözü Bastian Gonzalez’in özel ürünleri kullanılarak manikür-pedikür uygulamaları gerçekleştiriliyor.


ESPA’da “Aile ve Partner”, “Kurumsal” ve “Premium” gibi çeşitli avantajlı üyelik paketleri de bulunuyor.

Rezervasyon için: 0 212 317 77 17








DAHA FAZLA LEZZET

yüzer yataklar 954235236519483516

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item