GÜL SULU MUHALLEBİ | Mutfak Ve Tatlar

GÜL SULU MUHALLEBİ

Çok hafif bir tatlıdır:)) GÜL SULU MUHALLEBİ



Çok hafif bir tatlıdır:))
GÜL SULU MUHALLEBİ



·         MALZEMELER:
·         7 su bardağı süt
·         2 su bardağı şeker
·         1 su bardağından 1 parmak eksik mısır nişastası, geri kalanı unla tamamla
·         4 Çorba kaşığı gül suyu
       
·         ÜZERİ İÇİN:
·         1 poşet krem şanti
·         1 su bardağı süt
·         bol Hindistan cevizi
      
·         YAPILIŞI
·         Gül suyunun dışındaki tüm malzemeleri karıştırarak pişirelim.
·         Gül suyunu ekleyelim ve 1 taşım daha kaynatalım .
·         ISLATILMIŞ borcama döküp soğutalım.
·         Krem Şantiyi sütle kabarıncaya kadar çırpalım.
·         Muhallebinin üzerine krem şantiyi yayalım.
·         En üstüne Hindistan cevizini üzeri kapatacak şekilde bolca döküp serpelim.
·         Dolapta dinlendirdikten sonra dilimleyip servis yapalım

·         AFİYET OLSUN

DAHA FAZLA LEZZET

SÜTLÜ TATLILAR 6204087352616920753

Yorum Gönder

  1. dilimler halinde kesilebiliyormu düzgün dilimler çıkıyormu acaba?

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item