SOLO İLE EL YAPIMI ÇİKOLATA ATÖLYESİ | Mutfak Ve Tatlar

SOLO İLE EL YAPIMI ÇİKOLATA ATÖLYESİ

Sevgili  Solo  'nun daveti üzerine   Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi  ' ndeki  El Yapımı çikolata workshopuna  katıldım. Wor...


Sevgili Solo 'nun daveti üzerine  Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi ' ndeki  El Yapımı çikolata workshopuna  katıldım.
Workshop ta 2 yönden çok şanşlıydık :
Solo'yu temsil eden pırıl pırıl gençlerden oluşan  bir kadro ile tanıştık.Bu bizlere  ayrı bir pozitif enerji kattı.
Ve Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi ' n de Sevgili Gülhan kara ve Sevgili eşi Mustafa  kara ile tanışma fırsatım oldu. Yıllardır  ekranlardan tanıyıp sevdiğim  Gülhan kara ile sohbet etmek beni çok mutlu etti. Ekranlarda yemek programlarına en çok yakıştırdığım yüzlerden biridir. Umarım en kısa zamanda tarifleriyle ekranlardan bizlere ulaşabilir.
Arzu edenler  Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi ' nin Çikolata ve diğer  kurslarına katılabilirler. Çok sıcak ve profesyonel bir ortamla karşılaşacaklarının garantisini verebilirim.



Solo Sıkıştırılmış Tuvalet Kağıdı 40'lı paketiyle her yere sığar, sana ve sevdiklerine daha fazla yer açar!

“Hem akıllı hem hesaplı ürünleriyle, Türk hanımlarının  hayatını kolaylaştıran Solo Akıllı Çözümler Ailesi, yepyeni yüzüyle tüketicilerle buluşuyor!
Kalitesi ve güvenilirliğiyle Türkiye temizlik kağıdı sektöründe önemli bir yere sahip olan Solo, Akıllı Çözümler Ailesi ile hayattan keyif almayı bilen tüm kadınlara; hem akıllı hem hesaplı çözümler sunmaya devam ediyor. Türkiye’de benzeri bulunmayan Akıllı Çözümler Ailesi ürünleri sadece Solo’da.
Banyolarına sığmayan hanımlara Solo’dan Sıkıştırılmış Tuvalet Kağıdı !
Uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen, özel teknolojiyle sıkışıtırılmış 40 ruloluk paket, 32 ruloluk paketlere göre %15 daha az yer kaplıyor.
Çabucak biten rulolar canınızı sıkmasın!
Normal rulolara göre %50 daha uzun rulolara sahip olan, Solo Uzun Rulo Kağıt Havlu ve Tuvalet Kağıdı çabucak bitmiyor, size zamandan kazandırarak ailenize daha fazla vakit ayırma şansı veriyor.
Solo’dan evinizin her yerinde güvenle kullanabileceğiniz Sık, Hijyenik ve Pratik Çek-Al Havlu ve Peçete !
Solo Akıllı Çözümler Aliesi’den Solo Çek-Al Peçete ve Havlu, hijyenik ve pratik kutusuyla dağılmıyor, ıslanmıyor ve her zaman tertemiz kalıyor; farklı renklerdeki kutularıyla evinizin her köşesine uyum sağlayan, pratik ve hijyenik çözümler sunuyor. Üstelik yedek paketi sayesinde bittikçe yenilenebiliyor.
Sınırlı sayıda üretilen Nostaljik Çiçekli ve Retro Puanlı Solo Dekoratif Çek-Al Havlular ise, kısa süreliğine sadece Migroslar’da tüketicilerle buluşuyor.
Solo Akıllı Çözümler Ailesi, günlük hayatta çözdüğü problemleri ve kullanım faydalarını eğlenceli bir dille anlatan üç farklı televizyon reklamı ve gündüz kuşağı programlarında bilgilendirici reklamlarla da tanıtılıyor.
Her hafta 20 şanslı kişinin Akıllı Çözümler ürün paketi kazanacağı Solo Akıllı Çözümler Karakter Testi oyunu da, Facebook’ta devam ediyor! Tüketiciler Solo Facebook sayfasını ziyaret ederek, ürünlerle ilgili daha çok bilgi alırken, eğlenceli uygulamayla keyifli vakit geçirip, nasıl bir Solo kadını olduklarını öğrenebiliyorlar
Sevgili Gülhan kara ve Mustafa Kara ile biz bloggerlar nefis El Yapımı Çikolata ve Truffle yaptık.

Solo  yetkilileri bizleri ürünler hakkında bilgilendirirken...
Çikolatalar benmari usulü eritiliyor.

 Gördüğünüz gibi keyif içinde çikolatalarımızı yapıyoruz, imdadımıza SOLO ÇEK-  AL yetişti.
Müthiş bir tat oldu; Çikolatalar ve Truffle. Daha sonra sizlerle tarifi paylaşacağım.
BU GÜZEL ETKİNLİK İÇİN
TEŞEKKÜRLER SOLO
TEŞEKKÜRLER Chef's İstanbul MUTFAK ATÖLYESİ
Selma Mollaoğlu


DAHA FAZLA LEZZET

solo 6673677526089164743

Yorum Gönder

  1. Güzel ve keyifli bir gündü.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum sana Ajdacım. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...Sevgiler...

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item