BAYAT RAMAZAN PİDESİNDEN KIYMALI PİDE | Mutfak Ve Tatlar

BAYAT RAMAZAN PİDESİNDEN KIYMALI PİDE

Sahur için bir alternatif Bayatlamış Ramazan pidelerimizi nasıl değerlendiririz? BAYAT RAMAZAN PİDESİNDEN KIYMALI PİDE


Sahur için bir alternatif
Bayatlamış Ramazan pidelerimizi nasıl değerlendiririz?
BAYAT RAMAZAN PİDESİNDEN KIYMALI PİDE

·         MALZEMELER:
·         Bayatlamış pide
·         İÇ MALZEMESİ:
·         3 adet yumurta
·         250 gr kıyma
·         1 adet kuru soğan
·         2 adet sivri biber
·         tuz-karabiber
·         arzuya göre sarımsak- pul biber
·         sıvı yağ
·         SÜSLEMEK İÇİN:Maydanoz
·         YAPILIŞI:
·         Sıvı yağda yemeklik doğranmış soğanlarımızı pembeleştirip, kıymamızı ilave edelim.
·         Kıyma suyunu çekene değin kavuralım.
·          Biberleri ince doğrayıp ekleyelim. Pişmeye yakın baharatlarımızı katalım.
·         Eğer kalan bütün bir pidemizse ortadan ikiye keselim.
·         Kestiğimiz bir pidemizi sıvı yağ ile hafifçe yağlayalım.
·         Ve iç malzememizi eşit bir biçimde üzerine yayalım.
·         Üzerlerine yumurtaları kırıp 180 derecelik fırında yumurtalar pişene kadar pişirelim
·         Fırından çıkan pidelerimizi ince kıyım maydanoz ile süsleyelim.Sıcak servis yapalım.

·         AFİYET OLSUN

DAHA FAZLA LEZZET

yumurta 7321056181130572758

Yorum Gönder

  1. harika bir değerlendirme olmuş, nefis görünüyor..eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Ben bu fikre bayıldım, ayrıca sunumda şık olmuş.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. nasıl güzel bir fikir!! ilk fırsatta deniycem...ellerine sağlık http://mrlgrck74.blogspot.com/

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item