GOLDMASTER KÜÇÜK EV ALETLERİ İLE WORKSHOP | Mutfak Ve Tatlar

GOLDMASTER KÜÇÜK EV ALETLERİ İLE WORKSHOP

 Yemek  bloggerı olarak,birçok workshop çalışması içinde bulundum.Her birinden  de çoğunlukla memnuniyet ile ayrıldım.Çünkü diğer blogger ...

 Yemek  bloggerı olarak,birçok workshop çalışması içinde bulundum.Her birinden  de çoğunlukla memnuniyet ile ayrıldım.Çünkü diğer blogger dostlarla paylaşılan güzel zamanların ve yeni bir şeyler öğrenmenin hazzı beni hep mutlu etti :)



Bugün sizlerle Sosyal Medya Yöneticisi Ohannes Kan'ın daveti ile katıldığım  GoldMaster workshopu ile ilgili izlenimlerimi paylaşacağım.
GoldMaster, birçoğumuzun ismine aşina olduğumuz üç yıl öncesine kadar daha çok uydu teknolojileri ve elektronik konusuna yoğunlaşan 40 yıllık bir kuruluş, aile şirketi. Dile kolay 40 yıl...
Bu 40 yıllık göz kamaştırıcı deneyimden sonra firma üç yıl önce küçük ev aletleri pazarında da yer alma  kararını veriyor.Bu workshopta bu yeni ürün gamının bizlere tanıtılması için düzenleniyor. İşte workshop ve ürünler konusunda edindiğim izlenimler;(Ya da GoldMaster farkı).
Öncelikle ilk defa bir çalışmamızda firmanın  yönetim kurulu başkanı da aramızda yer aldı.Sibel hanım 40 yıllık bir çınarın, genç yöneticisi...
Bu katılım bana İshak Alaton ile yapılan bir söyleşide kendisine sorulan bir soruya verdiği ve başarının anahtarlarından biri olan cevabı hatırlattı. Soru;''İnsanlar zengin oldukça mı mütevazi oluyor?''Alatonun bilgece cevabı ''Hayır, mütevazi olduğu için zengin oluyor!''
 Firmalar çoğunlukla yeni ürünlerini pazara arz ederken ürünle özdeşlenilecek ve ürünü iyi şekilde temsil edebileceğine inandıkları bir marka yüzü seçerler. Toplantımızda da dile getirdim, burada da yazmadan geçemeyeceğim. Sibel hanım ürünlerini  temsil edebilecek bir yüz bence, insana güven veriyor. Güzel, sıcak, başarılı, güleryüzlü bir iş kadını... Küçük sohbetimizden anladığım kadarıyla iyi bir ev hanımı da aynı zamanda... Burada size tek tek GoldMaster küçük ev aletlerinden bahsetmeyeceğim. Bu bilgilere size vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. Gözünüze hitap edeceğinden de şüphem yok...
Dayanılıklığının güvencesi ise 40 yıllık deneyim, ciddiyet ve aşağıda anlatacağım yaklaşım...
Yeni üretilen her ürün birçok profesyonel denetimden geçtiği gibi Sibel hanım tarafından evinin mutfağında kullanılmadan pazara sunulmuyor.
Yani binlerce yıllık Anadolu bilgeliğinin imbiğinden geçmiş başka bir bilgelik incisinin tezahürü.''Kendin için istemediğin hiç bir şeyi başkası için isteme''Hacı Bektaş Veli.Yada Derviş Yunus demesi ile '' Kendin için ne sanırsan taşraya da onu san''.
Dolayısı ile mutfak testinden başarı ile geçmeyen ürünlerin bizimle buluşma şansı yok.
Ve özet olarak işte Goldmaster farkı ve ürünleri tercih etmek için birkaç nedenimiz.

 Etkinlik açılış konuşmasında, GoldMaster’ın marka geçmişine, ürün çeşitlerine ve küçük ev aletleri kategorisinde Seda Sayan ile yaptığı iş birliği konularına değinen GoldMaster Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Bora Abdik, “3 yıl önce “Küçük Elektrikli Ev Aletleri” pazarına girdik ve kısa sürede çok büyük başarılar elde ederek kadınların tercih ettiği markalar arasında yer almaya başladık” dedi.  GoldMaster’ın, dünya üzerindeki gelişmeleri ve teknolojileri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri yaklaşık 40 yıldır elektronik sektörüne taşıdığını söyleyen Sibel Bora Abdik,“Kaliteden ödün vermeden, tüketiciye en kullanışlı, anlaşılır ve modern ürünler sunmak için uğraş veriyoruz.” dedi.

 GoldMaster Elektrikli Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Sedat Çulfaz, Elektrikli Ev Aletleri kategorisi ürün çalışmalarına 3 yıl önce birlikte başladıklarını belirterek “Her ürünü öncelikle kendimiz deniyoruz ve kullanıyoruz. Kalite bizim için en önemli unsurdur. Kendimizin kullanmadığı ürünleri üretmiyoruz. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Bugün, GoldMaster çatısı altında Türkiye’nin her yerinde yaklaşık 4000 satış noktası bulunuyor” dedi.
Elektrikli ev aletleri kategorisinde gıda hazırlama grubu, içecek hazırlama grubu, pişirme ve kızartma grubu, ütü grubu, temizlik grubu, kişisel bakım grubu ve ısıtma-soğutma grubu olmak üzere yaklaşık 130 ürün bulunduğunu söyleyen Çulfaz, “Ürünlerimizde hata payı binde birdir. Bütün ürünler fabrikamızda test ediliyor“ dedi.

Beslenme uzmanı Sevgili Ayşegül Bahar, bizlerle çok yararlı bilgilerini paylaştılar.
Sevgili Filiz Çatalkaya Orhan'ın GoldMaster küçük ev aletlerini kullanarak bizler için hazırladığı menü, teşekkür ederiz, ellerinize sağlık.

GoldMaster bu arada çocukları da unutmamış.


Ev sahipliğiniz için teşekkürler GOLDMASTER
SEVGİLER....


DAHA FAZLA LEZZET

uydu 6121421640356728618

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item