RAFFAELLO | Mutfak Ve Tatlar

RAFFAELLO

RAFFAELLO Sevgili Şefika Fidan bizlerle Raffaello tarifini paylaşmışlar Raffaello; ev yapımı çikolata, aslıyla arasında bir  farkı y...




RAFFAELLO

Sevgili Şefika Fidan bizlerle Raffaello tarifini paylaşmışlar
Raffaello; ev yapımı çikolata, aslıyla arasında bir  farkı yok gibi; süper bir  tatlı oldukca  da kolay....

MALZEMELER:
200 gr çiğ krema
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı süt tozu
4 su bardağı Hindistan cevizi ( 1 su bardağı üzeri için ayrılacak)
30 adet kavrulmuş badem
YAPILIŞI:
Kremayı kabarana dek mikser yardımıyla çırpalım ve diğer malzemeleri ekleyip güzelce karıştıralım. 2 saat kadar buzdolabında bekletelim.Soğuduktan sonra ceviz büyüklüğünde paralar koparıp, yuvarlayalım. Ortalarına badem koyup Hindistan cevizine bulayalım. Tercihen truff kağıtların koyup servis yapalım. AFİYE OLSUN.
NOT: Badem yerine kavrulmuş fındık kullanabilirsiniz.

DAHA FAZLA LEZZET

TATLILAR 5492494532107053403

Yorum Gönder

  1. Selma hanim orijinal tarif ile bu tarifin ölculeri farkli.ayrica tarif cok kisa anlatilmiş.hic yapmayanlar icin detay anlatmaliydi.mesela harc yogurulduktan sonra yarim saat kadar buzdolabinda bekletilmeli,yoksa cıvık oldugu icin kesinlikle yuvarlak oluşturamazlar.

    YanıtlaSil
  2. süt tozu dediğinizbu kahve kreması olabilirmi

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item