SULTAN KEBABI | Mutfak Ve Tatlar

SULTAN KEBABI

SULTAN KEBABI Sevgili Zeynep Dural'a tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz;ellerinize sağlık




SULTAN KEBABI
Sevgili Zeynep Dural'a tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz;ellerinize sağlık


Kuzu inciğin haşlama suyuna iri şekilde doğranmış 1 adet.soğan,4-5 ad sarımsak,1-2 adet.havuç, tane karabiber ve defne yaprağını kırıp atalım.
1,5 saat kadar kaynasın.sonra içinden kuzu incikleri alalım ve kenarda soğumaya bırakalım.
SOS:
1 adet soğanı ince küp doğrayıp kavuralım.
içine salça ve biraz un ekleyip kavurmaya devam edelim.
kavrulunca içine tuz,karabiber ekelim.
Haşlanan kuzu inciklerin suyunu içine süzelim.
Soğuyan kuzu incikleri fırın tepsisine dizelim ve hepsinin üstünü milföy hamuruyla kaplayalım.
Üzerine  hazırlanmış olan sosu döküp fırına verelim.
Milföyler pişince fırından çıkartabiliriz.

DAHA FAZLA LEZZET

YEMEKLER 2755885322755908605

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item