ISPANAK BALIĞI | Mutfak Ve Tatlar

ISPANAK BALIĞI

ISPANAK BALIĞI NASIL YAĞILIR ISPANAK BALIĞI TARİFİ ISPANAK BALIĞI Chef Gülhan Kara' nın katkılarıyla gerçekleşen Urla Barbaros Köy...


ISPANAK BALIĞI NASIL YAĞILIR
ISPANAK BALIĞI TARİFİ
ISPANAK BALIĞI
Chef Gülhan Kara' nın katkılarıyla gerçekleşen Urla Barbaros Köyü Oyuk Festivali  benim de jürisinde yer aldığım Hamurişleri yarışmasında 2. olan   İCLAL DEMİRAL' ın Ispanak Balığı tarifi gerçekten nefisti..




2. olan   İCLAL DEMİRAL' e  Chef Gülhan Kara ile hediyesini verirken.
  • MALZEMELER:
  • Ispanak
  • Bulamaç İçin:
  • Un
  • su
  • tuz
  • Kızartmak İçin:
  • Sıvı yağ
  • YAPILIŞI:
  • Ispanakları yıkayın ve kaynar suya sokup çıkarın.
  • Birkaç adet ıspanağı saplarıyla birlikte ucuca ekleyip bükün.
  • Un, su ve tuzu boza kıvamında çırpın.
  • Ve büktüğünüz ıspanakları tek tek bulamaça bulayıp kızgın sıvı yağda kızartın.
  • Yoğurt ile servis yapın.
  • AFİYET OLSUN

DAHA FAZLA LEZZET

urla 3964784593489908902

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item