ALAÇATI OT FESTİVALİ İÇİN BOREAS BUTİK OTEL | Mutfak Ve Tatlar

ALAÇATI OT FESTİVALİ İÇİN BOREAS BUTİK OTEL

  Ot Festivali Zamanını Boreas Konforuyla Yaşayın Rengârenk sokakların, çeşit çeşit otlarla mis kokulara büründüğü, baharın en nadide za...

 Ot Festivali Zamanını Boreas Konforuyla Yaşayın
Rengârenk sokakların, çeşit çeşit otlarla mis kokulara büründüğü, baharın en nadide zamanında; doğallığa düşkünleri ağırlamak için Alaçatı âdete bir karnaval alanına dönüşüyor. Doğal ürünlerle kucaklaşacağınız Ot Festivali’nde Alaçatı Boreas Butik Otel sizi evinizde gibi hissettirecek.
Her mevsim misafirlerini sıcacık ortamıyla karşılayan Alaçatı’nın gelenekselleşmiş Ot Festivali bu yıl yedinci yaşında. Yeni tatlara yeni dostluklar eklemek amacıyla düzenlenen festivalin bu yıl ki teması çeşit çeşit yemeklere katılarak beslenme kullanımı hakkında bilgi verilecek olan radika otu olacak. Sizde dört gün sürecek bu festivalin tadına doyabilmek için Alaçatı’nın incisi olan Boreas Butik Otel’de konforunuzdan ödün vermeden konaklayabilirsiniz.

Ot Festivali Zamanı Eviniz Boreas Butik Otel Olacak
Boreas Butik Otel’in geleneksel Alaçatı mimarisiyle tasarlanan ve her biri kendine özgü bahçe-havuz manzaralı odalarında dinlenip, Ege’nin sağlık deposu mutfağından hazırlanan leziz kahvaltılarıyla güne başlayabilir ve sonra Boreas’ın misafirleri için düşündüğü bisiklet turu ile Ot Festivali’nin keyfini çıkabilirsiniz. Sizin için eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanan Boreas Butik Otel’de konforunuz için de her şey var. LCD televizyon, ücretsiz wi-fi, klima, ısıtıcı, mini bar, çelik kasa ve kendine ait otoparkı olan otel, düşlerinizdeki Alaçatı rüyasını yaşamak için sizi bekliyor.
Bilgi & Rezervasyon :02327167980 / 05379954041 / info@boreasbutikotel.com


DAHA FAZLA LEZZET

ot festivali 6597871442787201144

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item