SİLVERLİNE ANKASTRE | Mutfak Ve Tatlar

SİLVERLİNE ANKASTRE

Silverline Ankastre , geleneksel çizgileri bugünün tasar ım trendleri ile birleştiren "Retroline" ve geleceğin ankastre tekno...


Silverline Ankastre, geleneksel çizgileri bugünün tasarım trendleri ile birleştiren "Retroline" ve geleceğin ankastre teknolojilerini yönlendiren "Designline" serilerini 6 Kasım Cuma günü Mama Shelter'da düzenlenen toplantıda tanıttı.

Silverline Ankastre Pazarlama Direktörü Mehmet Aygül, toplantının açılış konuşmasına Silverline markasının kurulduğu günden bu yana olan gelişiminden bahsederek başladı. Markayı, 'tasarım,kalite ve hizmet' odağında geliştirdiklerini söyleyen Aygül, katılımcılardan gelen 'Nostaljik bir çizgiye dönmenizin sebebi nedir?' sorusuna günümüzde eskiye bir özlem duyularak eski stillere geri dönüşün olduğunu, bunun bir çok sektörü etkilediğini, Fransız ve İtalyan mutfaklarında da sıklıkla görülen nostaljik ancak modern tasarımların Türkiye'de öncüsü olmak istediklerini ve Retroline serisini geliştirdiklerini belirtti.

Konuşmanın devamında sözü alan Endüstriyel Tasarımcı Beyza Doğan, 'simple+' olarak tanımladıkları tasarım felsefelerinden bahsetti. Bir ürün tasarlarken, kullanıcı odaklı, sezgisel etkileşime izin veren ve kullanım kolaylığı sağlayan, kullanıcıyı özgürleştiren, ürünü değiştirmesine izin veren detaylara sahip, kullanıcıyı yönlendiren bir ürün geliştirmeye çalıştıklarını ifade eden Doğan, sunumunu basit ve yalın geometrilerin kullanıldığı, sadeleşmiş retro tasarım serisi Retroline'dan örnekleri tanıtarak tamamladı.


Yağız İzgül ise kısaca ilk fırın ve ocaklardan, sanayi devrimi ile beraber bireylerin daha çok mutfakta vakit geçirmeye başladığından ve bunun mutfağı, kullanma alışkanlıklarını, mutfak tasarımını etkilediğinden bahsetti. Kendi kariyer hikayesinden de söz eden İzgül konuşmasının devamında, Silverline'la olan ortak çalışmaları 'Hikayesi Tadında Yemekler' kitabının oluşumunu anlattı. Toplantı Yağız İzgül'ün 'herkese hitap edecek, herkesin yapabileceği'ni söylediği yaklaşık 50 tariften oluşan kitabını imzalamasıyla sona erdi.

DAHA FAZLA LEZZET

yağız izgül 5627637673080397871

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item