HONEYBANA BALPARMAK | Mutfak Ve Tatlar

HONEYBANA BALPARMAK

BALPARMAK Türkiye bal pazar ının lider markası Balparmak olarak, 35. yılında çocuklara yönelik serisi " Honeybana Balparmak &quo...


BALPARMAK
Türkiye bal pazarının lider markası Balparmak olarak, 35. yılında çocuklara yönelik serisi " Honeybana Balparmak" ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve okuma istekli çocukları eğitim hayatları boyunca destekleyen TOÇEV ile “Kahvaltılı Sabahlar Sağlıklı Yarınlar” projesi, ülkemizin dört bir yanındaki çocuklarımıza düzenli kahvaltı etme alışkanlığının önemini anlatıyor.


Projenin detayları Altıparmak Gıda Pazarlama Direktörü Burcu Yılmaz ve TOÇEV Genel Müdürü Bade Takazoğlu’nun ev sahipliğinde, çocuk gastroenteroloji ve beslenme uzmanı Prof. Dr. Benal Büyükgebiz ile ünlü sanatçı, aromaterapist ve girişimci Ayşe Tolga’nın katılımıyla bir kahvaltı gerçekleşti..
Honeybana Balparmak çocuklarımızın sağlıklı beslenme ve enerji ihtiyaçları için bire bir...

Türk bal sektörünün lider markası Balparmak, çocukların gelişimlerinde büyük fayda sağlayan "Honeybana Balparmak" serisiyle çocukların sağlıklı ve doğal yaşam alışkanlıklarını geliştirmeyi hedefliyor.

Uçaklar, Arabalar, Mickey Mouse'un Kulüp Evi, Winnie the Pooh, Periler ve Oyuncak Hikayesi olmak üzere çocukların ilgiyle izledikleri Disney karakterlerinin resimlerini taşıyan yeni Honeybana Balparmak Süzme Çam Balı Serisi, çocukların kendileri için sayısız fayda sunan balı, daha çok severek tüketmelerine yardımcı oluyor.

Yerkesik ve Marmaris yörelerinden derlenen Honeybana Balparmak Süzme Çam Balı, 40gr.'lık tekli ambalaj ve 3'lü paketlerde sunuluyor.

Bu sayede çocuklar günlük enerji ihtiyaçlarını karşılamaya katkı sağlayan balı; kahvaltıda, okulda, sokakta kısacası her yerde kolayca tüketebiliyorlar.




Altıparmak Gıda Pazarlama Direktörü Burcu Yılmaz ve TOÇEV Genel Müdürü Bade Takazoğlu’nun ev sahipliğinde, çocuk gastroenteroloji ve beslenme uzmanı Prof. Dr. Benal Büyükgebiz ile ünlü sanatçı, aromaterapist ve girişimci Ayşe Tolga





DAHA FAZLA LEZZET

honey bana balparmak 4208441198039627549

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item