SEZON PİRİNÇ | Mutfak Ve Tatlar

SEZON PİRİNÇ

 İlknur'un Dünyası ' nın daveti üzerine Anadolu Yakasında Queen Hotel de Sezon Pirinç lansmanında güzel bir kahvaltıdaydık... Se...


 İlknur'un Dünyası' nın daveti üzerine Anadolu Yakasında Queen Hotel de Sezon Pirinç lansmanında güzel bir kahvaltıdaydık...
Sezon markasının İletişim Danışmanı Melis Erdoğan ve Basın Danışmanı İrem Özdemir Sezon  Pirinç ürünleri hakkında bizleri bilgilendirdiler...

Pirinç, bizim işimiz ! 


Sezon pirinç ,Tayland'dan , Hindistan ,Türkiye ,İtalya ve ABD'ye kadar dünyanın her tarafından aldığı ve Edirne İpsala'daki benzersiz modern tesislerinde işlediği çok değişik türlerdeki pirinçleri ,dünyanın her bir tarafına pazarlayan , Türkiye'nin Küresel pirinç üreticisidir…

Üretim süreci ,Sezon Pirinç'in entegre tesislerinde,çeltiğin çelik silolara girişiyle başlayarak ,hiç el değmeden ,tamamen kapalı hijyenik sistem içinde paketlemeye kadar sürer .
    

 Bizlerin sağlıklı pirinç ile tanışmamız ve yepyeni lezzetler yaratmamız , sevdiklerimizle sağlıklı bir şekilde paylaşmamız için uğraşan bir firma  Sezon Pirinç…

   Sezon markası 10 çeşit Prinçle artık bizlerle beraber!
Pirinç yağsız olduğundan, hastaların beslenmesinde önemli yer alır. Ayrıca tansiyon düşürücü özelliği vardır. Sodyum ve potasyumdan yoksundur. Dolayısıyla böbreklerinden, kalp yetersizliğinden ve ödemden rahatsız olanlar için eşsiz bir besin kaynağıdır. Kepekli pirinçte B1, B2, B6, PP, E ve F vitaminlerinden başka potasyum, fosfor, kalsiyum, flor gibi değerli madenler ve 12 çeşit amino asit bulunur. 100 gr. pirinç 360 kalori içerir. Pirinç sıvıyı kendine çeken bir tahıldır. Bu nedenle dokulara yerleşmiş olan tuzu da beraberinde sürükleyerek bedeni toksinlerden arındırır. Böylece dolaşım sisteminin, kalbin ve böbreklerin yükünü hafifletir.
Sezon Pirinç bazılarınız tarafından yeni bir firma olarak algınsa da  Sezon Pirinç A.Ş, gıda sektöründe faaliyet göstermek üzere 1950 yılında M. Kemal Erdoğan tarafından kurulmuş olup 1983 yılından itibaren Sezon markası ile piyasada yer almaktadır.

  Sezon Pirinç A.Ş 2000 yılından beri Türkiye'de pirinç üretiminin merkezi sayılabilecek Edirne- İpsala’daki fabrikasında faaliyetlerini sürdürmektedir. 15 ton/saatlik kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük çeltik işleme tesislerinden birine sahip olan Sezon Pirinç A.Ş 2008 yılında paketleme bölümünün de ilave edilmesiyle entegre bir üretim tesisi haline dönüşmüştür. Bu sayede pirinç, tarlada çeltikten paketlenmiş ürüne kadar hiç el değmeden otomatik olarak üretilerek tüketiciye sunulmaya başlanmıştır.


 Ürün yelpazesinde calrose, baldo, basmati, jasmine, osmancık, kırık pirinç, kepekli, risotto, siyah pirinç, kırmızı pirinç olmak üzere 10 pirinç türü ile toplam 22 değişik tarım ürünü bulunmaktadır. Tüketicileri farklı tatlarla buluşturmayı amaçlayan niş ürün serisinde 0,5 kg’lık paketlerle satışa sunula siyah pirinç, kırmızı pirinç, siyah fasulye ve beluga mercimeği yer almaktadır. 

DAHA FAZLA LEZZET

siyah pirinç 6002508015184976860

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item