COOKPLUS’TA BULABİLECEĞİNİZ HARİKA YEMEK TAKIMLARI | Mutfak Ve Tatlar

COOKPLUS’TA BULABİLECEĞİNİZ HARİKA YEMEK TAKIMLARI

COOKPLUS’TA BULABİLECEĞİNİZ HARİKA YEMEK TAKIMLARI Geniş ve kaliteli ürün yelpazesini müşterilerine sunan Cookplus.com, Yemek Tak...


COOKPLUS’TA BULABİLECEĞİNİZ HARİKA YEMEK TAKIMLARI

Geniş ve kaliteli ürün yelpazesini müşterilerine sunan Cookplus.com, Yemek Takımları kategorisinde de bir çok çeşit ile hizmet vermektedir. Emsan, Karaca, Keramika ve Apricot gibi başlıca markaların yemek takımlarını sunan Cookplus, bunların yanı sıra parça ürün olarak da çeşitli tabak ve kase ürünlerini müşterilerine sunmaktadır. Bu ürünlerin arasında genel olarak 6 kişilik yemek takımı, bol kase, tabak ve 12 kişilik yemek takımı ürünlerinin bir çok çeşidi bulunmaktadır.

Porselen yemek takımı, kahvaltı seti, 6 kişilik kek servisi, kurabiyelik altın bandı, çorba kaseleri, yılbaşına özel çam ağacı tabak çeşitleri, hello kitty tabak seti, mini yemek takımları ve daha bir çok çeşitteki ürünü ile her bütçeye uygun, kaliteli ürünlerini sunmaktadır.
Yemek takımlarında genellikle yaklaşık olarak 82 parça bulunup içeriğinde yemek, servis ve pasta tabağı, sosluk, çorba kasesi, kahve ve çay fincanı ve tabağı, farklı boyutlardaki kayık tabaklar, kürdanlık, tuzluk, biberlik ve kapaklı çorbalık vardır. Fakat her yemek takımı aynı içerikten oluşmamaktadır. Her yemek takımının içinde bulunan parçalar modele göre farklılık gösterebilmekte; daha az ya da fazla sayıda olabilmektedir. Daha az miktardan oluşan 6 kişilik yemek takımları ise yaklaşık olarak 24 parçadan oluşmaktadır. Modeline göre parça miktarı ve içerisindeki parçalar değişiklik gösterebilmektedir. Şıklığı, romantikliği, sadeliği ve benzeri gibi bir çok farklı tercihi ve tarzı yansıtan yemek takımları, siyah, sarı, mavi, kırmızı gibi farklı renklerden, gelincik, zambak, Anadolu baskılı gibi farklı desenlerden oluşmaktadır.

Cookplus, yemek takımı kampanyaları sayesinde ürünlerinde % 20’den başlayan ve % 50’ye varan indirimler uygulamaktadır. Farklı çeşitlerdeki yemek takımlarını, indirimler sayesinde 100 liradan başlayan fiyatlardan almak mümkün olmaktadır.


Peşin fiyatına 9 taksit seçeneği sunan ve müşteri memnuniyetini her şeyden önce tutan Cookplus, satış öncesinde 2048 Bit SSL sertifikası ile tüm bilgilerinizi korurken satış sonrası beğenilmeyen ürünü 7 gün içerisinde koşulsuz olarak iade almaktadır. Sipariş verilen yemek takımları özellikle kırılmalara karşı özel olarak kutulanarak gönderilmekte ve ürünlerin tamamı malzeme ve işçilik hatasına karşı garanti altındadır.

DAHA FAZLA LEZZET

yemek 233032217496301754

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item