PALİVOR ÇİFTLİĞİ BEBEK | Mutfak Ve Tatlar

PALİVOR ÇİFTLİĞİ BEBEK

Basında PALİVOR  ÇİFTLİĞİ BEBEK Palivor Çiftliği’nin kurucularından Emre Oral hedeflerini, “En kaliteli ürünleri, Trakya’ya özgü misa...


Basında PALİVOR  ÇİFTLİĞİ BEBEK

Palivor Çiftliği’nin kurucularından Emre Oral hedeflerini, “En kaliteli ürünleri, Trakya’ya özgü misafirperverlik ve güler yüzle mağazamızda misafirlerimize ve paket servisle tüm İstanbul’a sunmak” olarak özetlerken, Çiftliğin diğer kurucusu Y. Mimar Kerem Oral ise 2011 yılında vizyonu ve mimarisi ile Avrupa’nın en iyi projesi seçilen Palivor Çiftliğinin, yeni ve nitelikli gıda ürünleri ile çok özel bir deneyim sunacağını belirtiyor.



 Bebek Palivor Mağazasının sevimli ve şık vitrininden bir kare....


Sevgili şefimiz HALDUN TÜZEL... Sıcak...babacan..samimi ve bilgili...

 Mağazada bugüne kadar seçkin marketlerde satışa sunulan Palivor Çiftliği’nin en özel et ve süt şarküteri ürünlerinin yanı sıra, çiftliğin ürünleri ile yapılmış sıcak tost ve hot doglar, günlük sandviç ve salata çeşitleri, özel karışım kahveler ve organik çay çeşitleri de yer alıyor. Dikkat çekici iç mekan tasarımıyla 16 kişiyi ağırlayabilen mağazada keyifli vakit geçirebilir, her gün sabah 8’den gece yarısına kadar hizmet düzenli paket servisinden yararlanabilirsiniz.



 
Doğal ürünlerden oluşan bu kahvaltıda olmaktan çok mutlu oldum...Daveti için Bengü Doğruel 'e teşekkür ederim...


Istanbul, 14 Aralık 2014- 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi” seçilen Palivor Çiftliği, ilk mağazasını Bebek’te açtı. Bebek meydanına çıkan Manolya Sokak No:9’da açılan Palivor Çiftliği Mağazası, taze, lezzetli, doğal şarküteri ürünlerinin yanı sıra kaliteli ve hızlı atıştırmalıkları ile lezzet tutkunlarını bekliyor.


Palivor Çiftliği :

Trakya’da, Kırklareli ili’nin Demirköy ilçesinde, 1700-1800’lü yıllarda Istranca ormanlarının içerisinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği 2011 yılında tarım ve hayvancılık ile ilgili faaliyetlerine başladı. Palivor Çiftliği, hem çiftlikte kendi ürettiği, hem de Trakya’da ürettirdiği ürünleri ile yöre halkına, ekonomik hayata ve sürdürülebilir kırsal kalkınmaya katkı sağlıyor.

Kırklareli ve İstanbul’daki modern ve uzman üretim tesislerinde özel ve kendine has reçeteleri taşıyarak nitelikli ulusal perakende zincirlerinde ürünleri hali hazırda satılan Palivor Çiftliği’nin Bebek’te açılan ilk mağazası çiftliğin en özel ürünlerini ve bu ürünleri kullanarak yapılan lezzetleri aynı çatı altında bulma imkanı sunuyor.

SİZLERİ DE BEKLERİZ !
  


Palivor Çiftliği Mağazası
Adres: Manolya Sokak No:9 Bebek
Tel: 0212 231 8153
info@palivor.com


DAHA FAZLA LEZZET

trakya 6340824799109890113

Yorum Gönder

  1. ay ne güzel yer. istanbula yakın zamanda tekrar gelicem. bebek civarını gezmemiştim gezersem buraya da uğriycam...
    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Güzel lezzetleri tadımladığımız , keyifli bir etkinlikti…
    Sevgiler tatlım…

    YanıtlaSil
  3. ne güzel eğlenceli bir davet olmuş, sevgiler

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item