TAZE OTLU VE SARIMSAKLI EKMEK | Mutfak Ve Tatlar

TAZE OTLU VE SARIMSAKLI EKMEK

TAZE OTLU VE SARIMSAKLI EKMEK Bayat ekmekleri değerlendirmenin bir diğer leziz yolu ... Kahvaltı veya çorbaların yanında tavsiye ed...





TAZE OTLU VE SARIMSAKLI EKMEK
Bayat ekmekleri değerlendirmenin bir diğer leziz yolu... Kahvaltı veya çorbaların yanında tavsiye ederim...



·         MALZEMELER:
·         1 adet ince dilimlenmiş baget ekmek
·         1 yemek kaşığı tereyağı ( oda sıcaklığında)
·         3 yemek kaşığı zeytinyağı
·         2 diş sarımsak
·         Birer tutam maydanoz, taze kekik, dereotu
·         tuz
·         arzuya göre parmesan peyniri
·         YAPILIŞI:
·         Yeşillikleri ince kıyım doğrayın.
·         Bir kasenin içinde kıyılmış yeşillikler, tereyağı,zeytinyağı, ezilmiş sarımsak ve tuzu ekleyip karıştırın.
·         Dilim ekmeklerin üzerine bu karışımdan sürün.
·         Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri hafif kızarıncaya kadar pişirin.
·         Sıcakken üzerine arzu ederseniz parmesan peyniri serpebilirsiniz.
·         AFİYET OLSUN

DAHA FAZLA LEZZET

taze otlu sarımsaklı ekmek nasıl yapılır 5747749580913362119

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item