KEŞKÜL | Mutfak Ve Tatlar

KEŞKÜL

KEŞKÜL





KEŞKÜL






·         MALZEMELER:
·         1 litre süt
·         1 su bardağı toz şeker
·         2 yemek kaşığı tepeleme nişasta
·         1 çay bardağı toz badem ( Veya fındık)
·         3 yemek kaşığı Hindistan cevizi
·         YAPILIŞI:
·         Tüm malzemeyi bir tencereye alıp karıştırınız.
·         Orta hararetli ateşte  çırpma teliyle karıştırarak göz göz oluncaya kadar pişiriniz.
·         Sıcakken kaselere paylaştırınız.
·         İyice soğuduktan sonra servis yapınız.

·         AFİYET OLSUN

DAHA FAZLA LEZZET

SÜTLÜ TATLILAR 5396473359312689148

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item