KAHVE DÜNYASI ' NDAN NEFİS DONDURMALAR | Mutfak Ve Tatlar

KAHVE DÜNYASI ' NDAN NEFİS DONDURMALAR

Sevgili İpek Özgüden Özen 'in nazik davetiyle blogger arkadaşlarla  birlikte  Kahve Dünyası   Kemerburgaz fabrikasını ziyaret etme ...


Sevgili İpek Özgüden Özen 'in nazik davetiyle blogger arkadaşlarla  birlikte Kahve Dünyası Kemerburgaz fabrikasını ziyaret etme fırsatı bulduk. O gün hava o kadar sıcaktı ki dondurma etkinliği hepimizi mutlu etti :) Kahve Dünyası bizleri harika bir kahvaltı ile karşıladı ve hemen ardından keyifle içilen  Türk kahvelerimiz :) Sıra  fabrikayı ziyarete gelmişti. Hepimize sterilize  kıyafetler verildi, dezenfekte edildik. İnanın  aşağıda fotoğrafları görünce bana  hak verecekseniz kendimizi uzay üssünde veya çok önemli bir laboratuvarda hissettik. Hani bazen dışarıda bir şey yerken " acaba ? " deriz ya, artık Kahve Dünyası ürünlerinde bu acabamızın kalmadığını belirtmek isterim.






KEÇİ SÜTÜYLE YAPILMIŞ KATKISIZ DONDURMA ARAYANLAR KAHVE DÜNYASI’NA!

Kahve Dünyası, birbirinden farklı damak tatlarına hitap etmeyi başaran kahve ve çikolata seçeneklerinden sonra, ürün gamına dondurma çeşitlerini de ekledi.

Kahve Dünyası’nda  dondurmalar sindirimi kolay ve besin değeri en yüksek süt olan keçi sütüyle, gerçek salep kullanılarak günlük olarak hazırlanıyor. Bu kez dondurma severleri mutlu etmeyi hedefleyen Kahve Dünyası, diğer ürünleri gibi dondurmayı da en hijyenik koşullarda, kendi tesislerinde üretiyor.

Üretim sürecinde meyve ve süt oranının yüksek olmasına dikkat ediliyor. Bu hem lezzeti hem de dondurmanın besleyici özelliğini korumak için büyük önem taşıyor. İşte bu yüzden Kahve Dünyası dondurmalarına katkı maddesi, gıda boyası ya da aroma değil, özenle seçilmiş hammaddeler  ve sağlıklı keçi sütü giriyor. Sorbeler ise yine özenle seçilmiş taze meyvelerden üretiliyor. Kahve Dünyası’nda üretilen bir dondurma, rengini ve kıvamını sadece sağlıklı ürünler ve taze meyvelerden alıyor. Sorbelerde taze meyve tadını açığa çıkartmak için, şeker oranı düşük tutuluyor.

Nefis Kahve Dünyası dondurmalarının seçenekleri oldukça geniş. Keçi sütünün eşsiz lezzetini doyasıya alacağınız kaymaklı, Kahve Dünyası çikolatalarıyla yapılmış bitter ve sütlü çikolatalı, fıstıklı, doğal vanilya çubuklarının az rastlanır tadıyla hazırlanmış vanilyalı ya da damla sakızlı dondurma bunlardan birkaçı. Kahve Dünyası’nda yoğun ve yumuşak kıvamıyla deneyenleri hayran bırakan sorbelerin tadı, sadece ve sadece taze çilek, vişne ve limondan geliyor.

FORMUNA DİKKAT EDENLER İÇİN YOĞURTLU DONDURMA
Nefis Kahve Dünyası dondurmalarının düşük kalorisi ve probiyotik özelliğiyle vücuda sayısız faydası bulunan yoğurtlu dondurma ise, formuna dikkat edenler için. Farklı bir lezzet arayanlar, taze meyve dilimleri ve frambuaz sosuyla meyveli yoğurtlu dondurmayı deneyebilirler.

ÇOCUKLAR İÇİN NEŞELİ DONDURMALAR :
Kahve Dünyası, dondurma menüsünde çocukları da unutmuyor. Renkli karakterlerle daha da eğlenceli hale gelen neşeli dondurmalar onları bekliyor.

Nefis Kahve Dünyası dondurmaları, hem lezzetli hem de sağlıklı bir alternatif arayan dondurma severler için. Kahve Dünyası bugüne kadarki mükemmeliyetçi yaklaşımını dondurma üretiminde de sürdürüyor. Tıpkı kahve ve çikolata üretiminde olduğu gibi, en kaliteli ürünü, en kaliteli hammaddeyi kullanarak, en hijyenik şartlarda üretiyor. Çünkü, mükemmel bir dondurma için, daha azının yeterli olmayacağını biliyor.

Bilgi ve İletişim
ON İletişim  0212 291 18 48
İpek Özgüden Özen     0532 321 07 04                      ipek.ozguden@oniletisim.com
Efkan Kula                   0533 277 82 40                      efkan.kula@oniletisim.com
Neslihan Kalkan           0530 010 61 90                      neslihan.kalkan@oniletisim.com


Gıda mühendisi, dondurma yapımı hakkında bizleri bilgilendirirken.
Makinadan Antep fıstıklı dondurma çıkar çıkmaz,
hemen tadına baktık;  nefissssss


Kahve  Dünyası biz bloggerlara, değişik tatlarda çikolatalar ve Türk kahvesinden oluşan bir paket hediye  ettiler.
Güler yüzlü ev sahipliğiniz  ve bizlere bu kadar güzel ve katkısız lezzetlerle buluşturduğunuz için teşekkür ederiz. Sevgilerimle...Selma Mollaoğlu

DAHA FAZLA LEZZET

pasta 6172649515647367487

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item