LEZZET DERGİSİ VE YÖRSAN İLE WORKSHOP
Şeflerimiz ve biz katılımcılar Lezzet dergisi ve Yörsan ile Maslak Sheraton Otelde çok keyifli bir workshop gerçekleşti. Lezzet D...
http://mutfakvetatlar.blogspot.com/2013/03/lezzet-dergisi-ve-yorsan-ile-workshop.html
Şeflerimiz ve biz katılımcılar
Lezzet dergisi ve Yörsan ile Maslak Sheraton Otelde çok keyifli bir workshop gerçekleşti. Lezzet Dergisi yayın direktörü Berna Özben Akın ve Yayın yönetmeni Emine Erdoğan ile tanışma fırsatı buldum. Her ay düzenli olarak satın aldığım Lezzet Dergisinin başarılı bu iki ismiyle tanışmak beni çok mutlu etti :)
Yörsan'ın ürünlerini her zaman güvenerek kullanırım ve bu workshop daveti aldığımda da bu yüzden seve seve katıldım. Başarılı iki genç şefimiz eşliğinde birbirinden lezzetli üç tarif çalıştık.
Her birimize ait çalışma istasyonları
Yeni arkadaşlar edindim, workshopların bir de bu yönünü seviyorum :)
Birbirinden güzel tarifleri hazırlarken...
Şefimiz Ömer Esen 'e çok teşekkür ederiz :)
Şefimiz İlker Erdoğan 'a çok teşekkür ederiz.
Naneli Parfe
Limonlu kek
Peynirli Ay çöreği
Yörsan'ın biz katılımcılara hediyesi.
Teşekkürler YÖRSAN
Lezzet Dergisi' n den bizlere bu ayın Lezzet dergisi ve harika bir yemek kitabı.
Teşekkürler LEZZET DERGİSİ
Ve katılım sertifikamız.
Sevgilerimle...
Lezzet dergisi ve Yörsan ile Maslak Sheraton Otelde çok keyifli bir workshop gerçekleşti. Lezzet Dergisi yayın direktörü Berna Özben Akın ve Yayın yönetmeni Emine Erdoğan ile tanışma fırsatı buldum. Her ay düzenli olarak satın aldığım Lezzet Dergisinin başarılı bu iki ismiyle tanışmak beni çok mutlu etti :)
Yörsan'ın ürünlerini her zaman güvenerek kullanırım ve bu workshop daveti aldığımda da bu yüzden seve seve katıldım. Başarılı iki genç şefimiz eşliğinde birbirinden lezzetli üç tarif çalıştık.
Her birimize ait çalışma istasyonları
Yeni arkadaşlar edindim, workshopların bir de bu yönünü seviyorum :)
Birbirinden güzel tarifleri hazırlarken...
Şefimiz Ömer Esen 'e çok teşekkür ederiz :)
Şefimiz İlker Erdoğan 'a çok teşekkür ederiz.
Naneli Parfe
Limonlu kek
Peynirli Ay çöreği
Yörsan'ın biz katılımcılara hediyesi.
Teşekkürler YÖRSAN
Lezzet Dergisi' n den bizlere bu ayın Lezzet dergisi ve harika bir yemek kitabı.
Teşekkürler LEZZET DERGİSİ
Ve katılım sertifikamız.
Sevgilerimle...
Çok keyifli bir gün geçirmişsiniz ne güzel....Yapılan lezzetlerin tariflerini bekliyoruz artık,çok güzel görünüyorlar özellikle naneli parfe çileklerle çok hoş olmuş...elinize sağlık...
YanıtlaSilTeşekkürler Filizcim :) En kısa zamanda tarifleri paylaşacağım. Görüşmek üzere...
YanıtlaSilÇok keyifli bir gün geçirmişsiniz. Ellerinize emeğinize sağlık. Sevgiler..
YanıtlaSilNe güzel bir gün olmuş..Yapılanlar da nefis görünüyor.Hele o naneli parfe missss..Ellerinize sağlık..
YanıtlaSilMerakımdan soruyorum..Onlar mı sizi buluyor, siz mi onları buluyorsunuz...Bu buluşmalar nasıl gerçekleşiyor merak ediyorum doğrusu...Ellerinizi sağlık.
YanıtlaSilHer workshop farklı olabiliyor. Bazen firmalar davet ediyor. Bu workshopta Lezzet dergisinin internet sitesinden katılım gerçekleşti.
YanıtlaSilGüzel yazı olmuş Selma Hanım. Ben de kendi postumu hazırlıyorum :)
YanıtlaSilHarika bir gun gecirmissiniz... Yemekleriniz cok lezzetli gorunuyor. Ellerinize saglik
YanıtlaSilTeşekkürler :)
YanıtlaSil