MMY TANTUNİ (MERSİN TANTUNİ ) | Mutfak Ve Tatlar

MMY TANTUNİ (MERSİN TANTUNİ )

TANTUNİ:  arap kökenli bir kelime olup Akdeniz bölgesinin Mersin iline ait yöresel bir yemektir.dana tranç etinin   Yağsız ve sinirsiz hale...


TANTUNİ:  arap kökenli bir kelime olup Akdeniz bölgesinin Mersin iline ait yöresel bir yemektir.dana tranç etinin   Yağsız ve sinirsiz hale getirilip küçük ,küçük doğranıp haşlandıktan sonra terbiye edilip son olarak da soğan, domates, maydanoz, ayçiçek yağı ve baharatlarla harmanlanıp DÜRÜM,YARIM EKMEK  veya arzu edildiği şekilde sunulan bir yemektir.
MMY Tantuni Değerleri
Güvenilirlik ve Deneyim,
Temizlik ve Hijyen
Yüksek sorumluluk duygusu,
Kalite bilinci,
Sürekli gelişim inancı,
İş ahlakına bağlılık,
Müşteri beklentilerini aşan katma değerli iş birliği değerlerine sahiptir.
Firma:  MMY TANTUNİ
YETKİLİ: MEVLÜT ŞİMŞEK / YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Genel müdür: YILDIRIM ŞİMŞEK
 Mmy restoran ve ürün grubu hakkında bilgi
MMY TANTUNİ, 1998 yılında İstanbul’ da kurulmuştur. Bir aile yapılanmasına sahip olan firma MMY Tantuni ismini yönetim kurulu başkanı Mevlüt ŞİMŞEK’ in çocukları olan Muhammet, Mert ve Yağmur’ un (MMY) baş harflerinden almıştır....
Bugün büyüyen ve güçlenen yapısıyla MMY Tantuni, 5 şube ve 50 personeli ile İstanbul’ da tantuninin idolü olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Sahip olduğu yenilikçi ve atılımcı ruh ile MMY Tantuni, rekabeti arttırıcı bir misyon üstlenerek sektöre canlılık kazandırmaktadır.
MMY Tantuni sektöre kendi penceresinden bakmanın yanı sıra satış kanalları ile tüketici gözüyle bakmayı görev edinmiş bir yaklaşıma sahiptir.
Besicilikten mezbahaya; üretimden tüketicinin sofrasına kadar her aşamada ürüne hâkim olan MMY Tantuni, satış kanalı ve tüketim kanalı ne olursa olsun leziz, sağlıklı, hijyen kalitesinden ödün vermeyen bir şirket politikasına sahiptir.
Et ve et ürünleri insan sağlığı açısından hiçbir risk ve hatayı kabul etmez. MMY Tantuni kalitesinden ödün vermeyen ve hiçbir zaman değişmeyecek çizgisinin yegane sebebi, böylesine büyük bir sorumluluğu sonuna kadar taşımasından kaynaklanmaktadır.
profesyönel lezzet ekibinin amatör ruh heyacanı ile ürettikleri tantuni , ciğer şiş ve künefe nin vazgeçilmez adresi MMY TANTUNİ üretimde sadece ülkemizde yetiştirilmiş ırk hayvanları kullanır.mikrobiyolojik ve fiziki kontrollerden gecirilen hayvanların kesimleri 1 sınıf tesislerde İslami usullere uygun olarak gerçekleştirilir. Laboratuar kontrölünden geçerek üretim bölümüne ulaşan tranç etler parçalanma hattına girer.üretim aşamasının ilk evresi parçalanma hattıyla başlar buradan çıkan etler yağdan sinirden ayrıştırılmış olarak işleme tabi tutulur.ürünlerimizin tüketicinin sofrasına ulaşana kadar sorumluluğunu taşırız.bu nedenle tüm ürünlerimiz son teknolojiyi kullanarak ve hijyen kurallarını harfiyen uygularız.kalite departmanımız tüm personeli sürekli eğitime tabi tutar.MMY TANTUNİ ürünü satmakla biten değil, başlayan bir birliktelikle sadece tedarikçiniz değil çözüm ortağınız olmaktadır.





  Her bölgemizin kendine has lezzetleri vardır.Sevgili blogger arkadaşım Yağmur İpar' ın , bizleri MMY TANTUNİ' ye daveti ile ilk kez Mersin yöresine ait Tantuniyi tatma fırsatı buldum. Yıldırım Bey'in konukseverliği, güleryüzlü servis ve hizmet anlayışı ile biz blogger arkadaşlar MMY TANTUNİ de bulanmaktan çok büyük keyif aldık. MMY TANTUNİ' nin 4 şubesi bulunmaktadır. Diğer 4 şubede tatlı olarak KÜNEFE sunulmaktayken, AİRPORT şubesinde Künefe servisi yapılmamaktadır. Sebebini yazmadan önce, size eski bir Ahi geleneğinden bahsetmek isterim: Eskiden Ahiler kendisine gelen müşteriyi eğer kendisi iş yaptıysa ,siftah yapmayan komşu esnafa gönderirlermiş. İşte bu yüce gönüllülüğün günümüzde çok nadir rastlanan bir örneği MMY TANTUNİ. Zira gıda katında  sadece Künefe satıp rızık bekleyen  komşusu olduğu için, Airport şubesinde  Künefe satılmamaktadır.
Tantuni de tartışmasız bir lezzet sunmalarının yanında, MMY TANTUNİ'yi tercih etmek için  gerçek bir neden.TEŞEKKÜRLER MMY TANTUNİ
SOSYAL MEDYA TAKİPÇİLERİNE HER HAFTA ÇEKİLİŞLE İKİ KİŞİLİK MMY TANTUNİDE ZİYAFET
facebook.com/tantunimmy
twitter.com/mmytantuni
facebook.cm/sansliKonuk
twitter.com/sansliKonuk

Merkez: Cemal Ulusoy Caddesi Basın EkspresYolu No: 21 ( BP Benzin istasyonu içi) Yenibosna
Şube: Starcity AVM içi Yenibosna
Şube: Airport AVM içi Çobançeşme- Yenibosna

Ustamız Tantunilerimizi hazırlarken
 Nefis köpüklü ayran benim Tantuninin yanındaki tercihimdi.
 Blogger arkadaşlarla birlikte heyecan içinde  Tantunilerimizi tatmak için beklerken.
 Yıldırım bey Tantuninin fotoğraftaki şekilde yenilmesi gerektiğini belirttiler.

 Nefis bir KABAK ve AYVA tatlısı

İştah açan Turşu çeşitleri
 Yıldırm bey ve blogger arkadaşlarla AİRPORT AVM de
Sevgili YAĞMUR İPAR, ben ( Selma mollaoğlu )  ve sevgili FİLİZ ÇATALKAYA ORHAN, AİRPORT AVM deyiz.

DAHA FAZLA LEZZET

tantuni 1509219953878708973

Yorum Gönder

  1. Afiyetler olsun. Çok keyifli ve lezzetli bir gün geçirmişsiniz.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. EVET ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ OYACIM,BİR GÜN HEP BİRLİKTE BİR ETKİNLİKTE BULUNMAK DİLEĞİYLE...

    YanıtlaSil
  3. Canım iyi ki geldin. Gerçekten çok hoş bir gündü. :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. MMY Tantuni Ailesi olarak öncelikle Yağmur Hanıma daha sonrada bu etkinlikte emeğine geçen diğer herkese; hakkımızdaki güzel düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  5. MMY TANTUNİ BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ, BU GÜZEL TATLARLA BİZLERİ TANIŞTIRDIĞINIZ İÇİN.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir Paylaşım. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. işteyim ve acıktım, tam öğle saatindeyiz tantuni- turşu çok iştah açıcı görünüyor

    YanıtlaSil
  8. evet güzel bir gündü... hep beraber tantuniyle tanışmış olduk...tekrar görüşmek üzeresevgiler...

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item