PAÇANGA BÖREĞİ | Mutfak Ve Tatlar

PAÇANGA BÖREĞİ

ÇOK ÇOK ÇOK SEVERİM :)) PAÇANGA BÖREĞİ





ÇOK ÇOK ÇOK SEVERİM :))
PAÇANGA BÖREĞİ
MALZEMELER:
2 adet yufka
150 gr pastırma
200 gr rende kasar
1-2 adet domates
1-2 adet Çarliston biber
KIZARTMAK İÇİN:
sıvı yağ
YAPILIŞI.
Yufkalarımızı 4 parmak genişiğinde şeritler halinde keselim.Tek katının ucuna önce bir dilim pastırmamızı, küp şeklinde doğranmış domates ve biberimizi 2 'şer 3 ' er adet koyalım.üzerlerinede yeteri kadar kaşar rendesi koyup yufkamızı muska şekilinde saralım. Diğer yufkalarımızıda aynı işlemden geçirelim ve kızgın sıvı yağda arkalı önlü kızartalım. Havlu kağıt serilmiş servis tabağımıza alalım.
NOT: Pastırma sevmeyenler, sucuk- sosis -salam kullanabilirler.
NOT: Sigara böreği şeklinde de sarabilirsiniz.
NOT: Kızartma yapmak istemezseniz, yarım çay bardağı yoğurt, 1 yumurta ve yarım çay bardağı kadar erimiş tereyağını yufkalara sürüp iç malzemelerini koyunuz, üzerlerine yumurta sarısı sürüp, 200 derecelik fırında pişiriniz.
AFİYET OLSUN

DAHA FAZLA LEZZET

sucuk 174215084157607068

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item