KIŞLIK MENEMEN
KIŞLIK MENEMEN Kış için ben bolca menemen hazırlarım. Genellikle 250 gramlık kavanozlara paylaştırırım. Her kavanoz bir ta...

KIŞLIK MENEMEN Kış için ben bolca menemen hazırlarım. Genellikle 250 gramlık kavanozlara paylaştırırım. Her kavanoz bir ta...
Geleneksel bir tat FIRIN SÜTLAÇ MALZEMELER: 1 litre süt 1,5 su bardağı su 1çay bardağı kırık pirinç 2 yumurta sarısı 1 çorba kaşığı nişasta 1 su bardağı şeker 1 paket damla sakızı ( Arzuya ...
LİMONLU PARFE PARFE : Kalıba dökülerek dondurulmuş, kremayla yapılmış pastadır.. Tadı dondurmaya benziyor, sıcak günler için ideal bir tariftir. MALZEMELER: 3 adet yumurta 1 su bardağı şe...
E-posta Aboneliği ile Yayınlarımız Mailine Gelsin
EVVEEETTT!!! AİLESİNİ,EŞİNİ SEVEN EVHANIMLARININ DÜŞÜNEBİLECEĞİ BİR PİŞİRME YÖNTEMİ. YUMURTA HEM TOK TUTAR HEMDE PROTEİN BAKIMINDAN ZENGİN OLDUĞU İÇİN BESLEYİCİDİR.ARADA BENİM GİBİ BEKARLARADA, HİÇ BİLMEDİKLERİ YEMEK PİŞİRME SANATI HAKKINDA, ÇOK GÜZEL FİKİRLER VERMEKTEDİR. TEŞEKKÜRLER. MEHMET.
YanıtlaSilTeşekkür ederim :)
YanıtlaSilafiyetle tüketin.
YanıtlaSil