PETİMCE KISIRLAŞTIRILMIŞ KEDİ MAMASI | Mutfak Ve Tatlar

PETİMCE KISIRLAŞTIRILMIŞ KEDİ MAMASI

PETİMCE KISIRLAŞTIRILMIŞ KEDİ MAMASI PETİMCE.COM PETİMCE ONLİNE ALIŞ VERİŞ PETİMCE PETSHOP Herkese Merhaba Evimizin tatlı yaramaz...

PETİMCE KISIRLAŞTIRILMIŞ KEDİ MAMASI


PETİMCE.COM
PETİMCE ONLİNE ALIŞ VERİŞ
PETİMCE PETSHOP

Herkese Merhaba

Evimizin tatlı yaramazları için tercihimiz yine online sipariş ile alış veriş yaptığımız PETİMCE  sitesi oldu. Siparişimiz sorunsuz ve hızlı bir şeklide kargo ile kapıda. Ve ayrıca 75 lira üzerinde kargo ücreti yok!

Bu seferki siparişim,  Sanabelle Sterilized Kısırlaştırılmış Kedi Maması. Biliyorsunuz iki dişi kedimi kısırlaştırmıştım. Ege 6, Bahar 3 yaşında. Hem kısırlaştırılmış olduklarından hem de evde yaşayanlar doğada yaşayanlar kadar hareketli olmadıklarından  beslenmelerine ayrı bir özen gösteriyorum.

Petimce kedi maması çeşitlerini görmek için tıklayınız  https://www.petimce.com/kedi-mamalari

Araştırdığımda böbrek hastalıklarının kediler için çok tehlikeli olduğunu öğrendim. Bu tarz sağlık problemleri ile karşılaşmamak için özellikle kısırlaştırılan kedilere, kısırlaştırılmış kediler için kaliteli mamalardan yedirilmesi ve kuru mamanın yanında mutlaka temiz ve taze su bulundurmak gerekiyor. 

Kuru mamanın saklanma koşulları çok önemli. Kedi ve köpek maması da tıpkı kendi besinlerimiz gibi uygun koşullarda saklanmalıdır. Özellikle mamanın sakladığı ortamın güneş almayan serin ve kuru bir yer olması gerekiyor. Ayrıca mamanın lezzetini korumak için açılmış paketin ağzının da doğru bir şekilde kapatılması şart. Buna dikkat edilmediği takdirde mamanın tadında bir bozulma olabileceği gibi vitamin açısından da ciddi bir kayıp yaşanacaktır. Ayrıca paketi açılan mamanın en fazla bir ay içinde tüketilmesine de özen gösterilmesi gerekiyor.
Petimce Petshop ürünleri arasında, Kedi Maması, Köpek Maması, Akvaryum, Kuş, Sürüngen Ürünleri,Petshop Akvaryum Kedi-Köpek Oyuncakları, Kedi Kumu gibi tüm ihtiyaçlarınız için www.petimce.com adresinden inceleyebilirsiniz.

Bahar'ım :) Evimizin en küçüğü ve en yaramazı :)


Ege'm :) 4 kedim içinde eve en çok sahiplenen ve en akılllısıdır...Ege'me bir şeyi bir kere söylerim ve yerine getirir.


Egeciğimin en sevdiği şey mama paketlerini açmak :)


Bahar'ım mama nöbetinde :)


Kızlarımızı Petimce kuru mamaları ile beslerken içimiz rahat.
Onlar Mutlu Biz Mutlu
Afiyetler olsun.

UNUTMAYINIZ Kİ ONLAR BU DÜNYANIN SESSİZ ŞAHİTLERİDİR!





DAHA FAZLA LEZZET

petshop 527126629996610239

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item