BULYONLU YEMEKLER İLE ZİYAFET SOFRALARI | Mutfak Ve Tatlar

BULYONLU YEMEKLER İLE ZİYAFET SOFRALARI

BULYONLU YEMEKLER İLE ZİYAFET SOFRALARI Kaliteli et ve tavuk suları ile hazırlanan; çeşniler ile harmanlanıp küp, toz veya jel hâline...


BULYONLU YEMEKLER İLE ZİYAFET SOFRALARI
Kaliteli et ve tavuk suları ile hazırlanan; çeşniler ile harmanlanıp küp, toz veya jel hâline getirilen Knorr  et ve tavuk suyu bulyonlar, yemeklerinize lezzet katmaktadır. Çorbalarda, sulu yemeklerde, özel olarak hazırlanan soslarınızda ve pilavlarda kullanabileceğiniz Knorr et ve tavuk suyu bulyonlar ile sofralarınızda harikalar yaratabilirsiniz.
İÇERİK
Yemeklerinizin lezzetine lezzet katan bulyonlar, içerisinde bulundurduğu baharat ve çeşniler ile damaklarda enfes bir tat bırakıyor. Her yemekte kullanabileceğiniz ve özenle hazırlanmış olan Knorr bulyon çeşitlerini; çorbalarınızda,  sulu yemeklerinizde, soslarınızda, pilav ve makarnalarınızda kullanabilirsiniz. Knorr kalitesi ile hazırlanan bulyonlar, çeşitli baharatlar ve tuz ile zenginleştirip sıkıştırma aşamasından sonra küp hâline getirilmektedir. Böylelikle et ve tavuk suyunun lezzeti ve kalitesi korunduğundan yemeklerinize özel ve enfes bir tat katarlar.
Özellikle brokoli, kereviz, karnabahar gibi çorbaların, kullanacağınız Knorr et ve tavuk suyu bulyonlarla daha lezzetli hâle gelmesini sağlayabilirsiniz. Kırmızı mercimek, yoğurt çorbası gibi geleneksel çorbalarda da bulyon kullanarak farklı tatlar yakalayabilirsiniz. Kuru fasulye, nohut, bamya, barbunya, taze fasulye, garnitür ve patates yemeklerinde kullanabileceğiniz et suyu bulyon yemeklerinize ve sofralarınıza özel bir tat katar, ayrıca sulu yemeklerinizin suyunun tam kıvamında olmasını sağlar. Tavuk ve et suyu bulyonların içerisinde bulundurduğu kurutulmuş baharatların ve çeşnilerin yemeklerinize katacağı nefis tat ile misafirlerinize güzel sofralar hazırlayabilir; tüm tencere yemeklerinde kullanabileceğiz et suyu ve tavuk suyu bulyonlar ile yemeklerinizi taçlandırabilirsiniz.
Yemekleri pişirme aşamasına geçmeden önce et ya da tavuk suyu bulyonunuzu özel paketinden çıkartarak kaynar hâlde olan yemeğin suyuna attıktan sonra yemeğin ana malzemelerini kullanarak yemeğinizi hazır hâle getirebilirsiniz. Sofralarınızın vazgeçilmezi olan pilavlarda da kullanabileceğiniz tavuk ve et suyu bulyonlar ile pilavlarınız daha lezzetli ve daha zengin olur. Hazırladığınız özel soslarda ve mezelerde kullanabileceğiniz et ve tavuk suyu bulyonlar ile mezeleriniz, leziz ve zengin baharatlar ile donatılmış olarak damaklarınıza şölen yaşatır.
Kullanımı oldukça pratik olan et ve tavuk suyu bulyonlar, enfes bir tat ve lezzet için birebirdir. Hazırlarken suyuna atacağınız bir küp bulyon ile yemekleriniz benzersiz bir lezzet kazanır. Tavuk ve et suyu bulyonlar, Knorr kalitesi ve güvencesi ile sofralarınıza gelmektedir. Knorr, mevsiminde toplanan baharatları, geleneksel kurutma yöntemleri ile kurutarak, kaliteli et ve tavuk etleri ile harmanlar; küp veya jel haline getirir.
Sevdikleriniz için mutfağınızda özel ve lezzetli yemekler hazırlarken her zaman yardımcınız olabilecek tavuk ve et suyu bulyonlarla ziyafet sofraları hazırlayabilirsiniz. Birbirinden lezzetli bulyonlu yemekler için Knorr'un sizler için derlediği yüzlerce kolay ve nefis yemek tarifine www.herkessofraya.com adresinden ulaşabilirsiniz.


DAHA FAZLA LEZZET

ziyafet sofraları 2027812662336283308

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item