KURU MEYVELİ VE MÜSLİLİ KUP | Mutfak Ve Tatlar

KURU MEYVELİ VE MÜSLİLİ KUP

  KURU MEYVEL İ VE MÜSLİLİ KUP Kahvaltı veya ara öğünler için harika bir  reçete...Son haftalarda eşimin vazgeçilmez kahvaltıs...



 KURU MEYVELİ VE MÜSLİLİ KUP
Kahvaltı veya ara öğünler için harika bir  reçete...Son haftalarda eşimin vazgeçilmez kahvaltısı haline geldi...Sevdiğiniz mevsim meyvelerini kullanabilirsiniz..
  • MALZEMELER:
  • 500 gr kaymaksız yoğurt
  • 4 yemek kaşığı bal
  • 150 gr kadar kuru meyveli müsli
  • ÜZERİ İÇİN:
  • Mevsim meyvesi
  • Fındık veya ceviz veya badem veya antep fıstığı
  • YAPILIŞI:
  • Bir kabın içinde yoğurt ve balı güzelce karıştırın.
  • Kupların dibine bir miktar kuru meyveli müsli koyun, üzerine yoğurt karışımından da bir miktar koyun.
  • Kup doluncaya kadar bu işlemi tekrarlayın.
  • Arzu ederseniz kat aralarına dilediğiniz mevsim meyvelerinden koyabilirsiniz.
  • Kupların üzerini meyve dilimleri, fındık veya ceviz veya badem veya antep fıstığı ile süsleyebilirsiniz.
  • AFİYET OLSUN

DAHA FAZLA LEZZET

yoğurtlu müsli tarifi 3648840042155899877

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item