NAR GOURMET ÇİKOLATALI REÇELLERİ | Mutfak Ve Tatlar

NAR GOURMET ÇİKOLATALI REÇELLERİ

NAR GOURMET, ÇİKOLATALI REÇELLERİ İLE HAYATA MUTLULUK KATIYOR Nar Gourmet; vazgeçilmez mutluluk kaynağı çikolatayı, tam mevsimin...

NAR GOURMET, ÇİKOLATALI REÇELLERİ İLE
HAYATA MUTLULUK KATIYOR



Nar Gourmet; vazgeçilmez mutluluk kaynağı çikolatayı, tam mevsiminde üretilen meyvelerle buluşturarak kışkırtıcı bir lezzet sunuyor. Nar Gourmet’nin eşsiz çikolatalı reçelleri, Sevgililer Günü’nde gerçek sevgiyi gerçek lezzetle bir araya getiriyor...



Kurulduğu günden bu yana lezzet tutkunlarına sunduğu eşsiz seçeneklerle mükemmel deneyimler yaşatan Nar Gourmet, Sevgililer Günü için de hem kendinizi hem de en sevdiklerinizi şımartacak sevgi dolu bir öneride bulunuyor. Çikolata ile yoğun meyvenin baş döndürücü uyumunu sunan Nar Gourmet, Çikolatalı Reçel çeşitleri ile mutluluğa mutluluk katıyor.

Nar Gourmet, Anadolu’nun taze ve bölgesel meyvelerinden üretilen doğal ve katkısız reçelleri, yüzde 70 kakao kitlesi içeren bitter çikolatanın zengin tadıyla buluşturarak kışkırtıcı bir lezzet sunuyor. Nar Gourmet ve seçkin satış noktalarında satışa sunulan Çikolatalı Ahududu Reçeli, Çikolatalı Çilek Reçeli ve Çikolatalı Mavi Yemiş Reçeli damakları fetheden bir lezzet şölenine imza atıyor.

Nar Gourmet çikolatalı reçelleri, bitter çikolatanın güçlü tadıyla, lezzetinin zirvesindeki meyvelerle birleşerek seçkin damaklara mükemmel bir ziyafet sunuyor.

Mutluğunuza mutluluk eklemek, kendinize ve sevdiklerinize baştan çıkaran bir hediye vermek için Nar Gourmet çikolatalı reçelleri, www.nargourmet.com online mağazada ve en yakın Macrocenter mağazasında sizi bekliyor.

Lezzette Kalite’nin Damgası “ITQI Üstün Lezzet Ödülü” Nar Gourmet’in!
Nar Gourmet Çikolatalı Ahududu Reçeli, ayrıca International Taste&Quality Institute (ITQI)’un Brüksel’de gerçekleştirdiği tadım panelinde “Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulundu.

Michelin ödüllü şef ve sömeliyelerden oluşan kanaat liderleri tarafından koku, yapı, tad ve görünüm gibi kriterler dikkate alınarak duyusal analizler çerçevesinde değerlendirilen Nar Gourmet Çikolatalı Ahududu Reçeli, lezzeti ile damakları fethetti.

Nar Gourmet Hakkında:
Anadolu'nun doğal ve bölgesel ürünlerini geleneksel yöntemlere bağlı kalarak 2007 yılından bu yana üreten Nar Gourmet; soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağlarından mevsimsel reçel ve marmelatlara, organik sirke, ekşi, pekmez, baharat, çaylardan kuru meyve, geleneksel şekerlemelerden akide ve lokuma geniş ürün yelpazesine sahiptir.
Türkiye’de hedeflenmiş satış kanallarında ürünlerini 600 üzeri satış noktasında tüketici ile buluşturan Nar Gourmet, mevcut satış noktalarında derinleşmeye ve doğal ürünler pazarında özellikle reçel ve marmelat ile zeytinyağı kategorilerinde, kendi segmentinde liderliği hedeflemektedir. İlk olarak 2013 yılında, başta ABD olmak üzere başlamış olan ihracat, Kanada, Japonya, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya’ya gerçekleşmektedir. ABD’de ürün çeşitliliği ve kalitesi ile tercih edilen Nar Gourmet Inc, NY’da sayısı 50’yi bulan özel satış noktasında tüketiciye ulaşıyor.

Başta, ITQI (International Taste and Quality Institute) Üstün Lezzet Ödülü gibi uluslararası yarışmalarda altın yıldız kazanan Reçel ve Marmelat ürün grubu; ulusal kalite yarışmalarının yanı sıra NYIOOC (New York International Olive Oil Competition), Olive Japan, Olive China, Flos Olei gibi dünyanın en prestijli uluslararası zeytinyağı kalite yarışmalarında altın madalya kazanan Zeytinyağları olmak üzere, Nar Gourmet’nin zengin ürün yelpazesi içinde toplam 13 kategoride 350 çeşit ürün yer almaktadır. Nar Gourmet, ürün gamını inovatif lezzetlerle yenilikçi bir anlayış içerisinde genişletmektedir.

DAHA FAZLA LEZZET

NEW 1360795320227618723

Yorum Gönder

  1. Tam benim gibi tatlı düşkünlerine göre ♥ nefisss

    YanıtlaSil
  2. çok merak ettim, macrocenter a uğrarsam bakacağım.

    YanıtlaSil
  3. Michelin ödüllü şefler dahi begendiyse en kısa zamanda denemek lâzım.
    Malum çikolata aşkı bir başka...
    Sevgiler tatlım.💟

    YanıtlaSil
  4. bu markanın tüm ürünleri çok lezzetli

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item