GEZİİSTANBUL KAHVALTI | Mutfak Ve Tatlar

GEZİİSTANBUL KAHVALTI

Geziistanbul Taksim Mayıs ayında yeni konsepti ile kapılarını açan Gezi İstanbul Taksim’in ardından Gezi İstanbul Göktürk de aynı kon...


Geziistanbul Taksim
Mayıs ayında yeni konsepti ile kapılarını açan Gezi İstanbul Taksim’in ardından Gezi İstanbul Göktürk de aynı konseptte hizmete açıldı. Haftanın 7 günü her sabah 08.00’de servise başlayan Gezi İstanbul Brasserie Göktürk şubesinde, hafta sonları zengin kahvaltı menüsü seçenekleri de bulunuyor.

Yılların deneyiminin brasserie konseptiyle harmanlandığı Taksim Gezi İstanbul Brasserie’de yiyecekler sipariş alındıktan sonra doğal, katkısız, taze, kaliteli, el yapımı malzemeler kullanılarak hazırlanıyor. Ekmekler özel harman un ve ekşi maya kullanılarak odun fırınında pişirilirken, sebze ve meyvelerin çoğu kendi bahçesinde doğal şartlarda yetiştiriliyor. Yüksek standartlarıyla yeme-içme sektörüne sıra dışı bir bakış açısı getiren Gezi İstanbul, tüm marka ve ürünleriyle müşterilerine kalite garantisi veriyor.


İlk olarak 1987 yılında İstanbullulara hizmet vermeye başlayan Gezi Patisserie, yeme-içme kültürüyle ilgili İstanbulluların iyi bildiği bir marka. Gezi Patisserie, uzun yıllar boyunca Avusturya pastaları, Belçika’dan ithal edilen en iyi kuvertürlerle üretilmiş %100 el imalatı çikolataları, Fransız ve Türk geleneksel hamur işlerinin en lezzetli örneklerini üretmesiyle ünlendi. 2001 yılında İç mimar Tülin Kıran ve Y. Mimar M. Hakan Kıran’ın devraldığı Gezi Patisseri eartık Gezi İstanbul ismiyle sadece pastane olarak değil, brasserie ve restaurant konseptiyle deİstanbulluların; özellikle entelektüel ve aydın lezzet düşkünlerinin en sevdiği uğrak noktalarından biri haline geldi.  


Geziistanbul Göktürk' e kahvaltı için iyi ki gelmişim dedim...Bizleri yine harika bir  kahvaltı sofrası bekliyordu....Şef Necdet Tunca kahvaltı menüsünde de çok başarılı...Ben hayatımda Geziistanbul da yediğim Kruvasan gibisini yemedim...İnanın yalnızca kruvasan için bile gidelebilir...


Şef Necdet Tunca  ürünler ve menü hakkında bizleri bilgilendirirken...Gezi İstanbul  menüsünün en büyük özelliği tüm yeşilliklerinin kendi tarlalarından, kahvaltılık tüm ürünlerin ise kaynağından özel olarak seçilerek masanıza geliyor olması.
Yumurtalar, Gezi İstanbul’un kendi tarlasının doğal ortamında yetişen tavuklardan günlük olarak temin ediliyor. Ekmekler, özel harman un ve ekşi maya kullanılarak odun fırınında pişirilip sıcacık ve çıtır çıtır tazecik masanıza geliyor.

Nefis kahvaltıya fotoğraf molası...


Ekşi mayalı tam buğday ekmek ve Çavdar ekmekleri odun ateşinde pişiyor. Pizzalar da öğle ve akşam saatlerinde aynı fırından çıkıyor. Kahvaltıda 12 çeşit peynir, reçel, zeytin, tereyağı, bal, kaymak ve taze taze demleme çay sunuluyor. Kişi başı 35 TL.






Kuymak
Eggs Benedick
 Bal ve yoğurt ile şefin özel karışımı olan taze meyveli Granola

Pancake




Keyifli bir günün ardından...
Teşekkürler Geziistanbul
Selma Mollaoğlu

DAHA FAZLA LEZZET

taksim 1271033814638874499

Yorum Gönder

  1. burayı çok severim mekan olarak egg benedictte de kesinlikle gözüm kaldı afiyet olsun :-))

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item