KAANLAR İLE SAHUR ETKİNLİĞİ | Mutfak Ve Tatlar

KAANLAR İLE SAHUR ETKİNLİĞİ

Kaanlar, Yemek Blogger’ları İle Sahurda Buluştu Geleneksel Türk peynirini; “insansız teknoloji” ile üreten Kaanlar, yemek blogger’l...



Kaanlar, Yemek Blogger’ları İle Sahurda Buluştu
Geleneksel Türk peynirini; “insansız teknoloji” ile üreten Kaanlar, yemek blogger’ları ile sahur etkinliğinde bir araya geldi.

“Kaanlar Blogger Sahur Etkinliği”, Süleymaniye’de muhteşem bir tarihi mekan olan; Dâruzziyafe’de gerçekleştirildi. Etkinlikte, Kaanlar Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Şamil Er, Kaanlar ile ilgili bilgiler verdi.  Kaanlar’ın 1978 yılında İstanbul’da kurulduğunu ve Tekirdağ’da günlük 600 litre süt işleyen küçük bir mandıra ile yola çıktığını anlatan Er,  2012 yılında yapılan yatırımlar ile mevcut 450 ton süt işleme kapasitesinin günlük 1200 ton süt işleme kapasitesine çıkarıldığı söyledi. Kaanlar olarak Türkiye’de peynir üretiminde ilk 3 firma arasında olduklarını söyleyen Er, zeytinde ise paketli üründe ve toplam tonajda 2. sırada yer aldıklarını belirtti. Toplamda 200 barkodlu ürün ile Türkiye’de en geniş ürün gamına sahip marka konumda olduklarının altına çizen Er, 20 ülkeye ihracat yapan ve süt ürünleri ihracat sıralamasında 6. Sırada olan bir firma oldukları belirtti.


Er, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

“Ürünlerimizde Trakya’nın en kaliteli sütünü kullanıyoruz ve ürünlerimizde bitkisel yağ, süt tozu, katkı maddeleri bulunmuyor.  %100 süt kullanarak doğal ve güvenilir ürünler üretiyoruz. Ayrıca Kaanlar olarak Helal Gıda sertifikamız var.”

Sahurun vazgeçilmez lezzetleri olan Kaanlar ürünleri etkinlikte sahur sofrasını süslerken, blogger’lardan da tam not aldı. Keyifli sohbet eşliğinde devam eden etkinliğin sonunda blogger’lara Kaanlar ürünlerinin bulunduğu paket hediye edildi.









Bu keyifli etkinlik için teşekkür ederim.
Selma Mollaoğlu

DAHA FAZLA LEZZET

trakya 8614650747450112554

Yorum Gönder

  1. mekan oldukça güzel. Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  2. Afiyet olsun , çok hoş bir mekan :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz :smile: Süleymaniye Camisinin muhteşemliğin de harika bir mekanda sahur yapmak bizleri çok mutlu etti

      Sil
  4. Sofrada bir kuş sütü eksik. Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzel bir organizasyon olmuş.Peynir çeşitleri ile masanızda bir harika. Afiyet olsun size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, sahur için kalbimden geçen mekana Kaanlar tarafından sahur etkinliğine davet edilmek beni çok mutlu etti...Teşekkür ederiz :smile:

      Sil
  6. Çok güzel bir yerde güzel bir etkinlik olmuş afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  7. afiyet olsun. Sahur etkinliği ne kadar güzel düşünülmüş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz :smile: Sanıyorum ilk kez bir firma ile sahur etkinliği gerçekleşti... Kaanlar çok zarif düşünerek bloggerlarla sahur etkinliği gerçekleştirdi...Katıldığım en huzurlu etkinliklerden biri oldu.

      Sil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item