HAK EVRENSEL HATAY SOFRASI | Mutfak Ve Tatlar

HAK EVRENSEL HATAY SOFRASI

HAK EVRENSEL HATAY SOFRASI Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak'la Hak Evrensel Hatay Sofrası Blogger Tadım Etkinliği Bimutfakikişef ...



HAK EVRENSEL HATAY SOFRASI
Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak'la Hak Evrensel Hatay Sofrası Blogger Tadım Etkinliği
Bimutfakikişef'in ünlü şefleri Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak moderatörlüğünde düzenlenen, Hak Evrensel Hatay Sofrası blogger tadım etkinliği, Hatay Mutfağı'nın eşsiz lezzetlerinin keşfedildiği bir geceye dönüştü. Humus, zahter salatası, çiğ köfte, acılı ezme, metrelik sultan kebabı, patlıcanlı kuzu dövme ve özel lübnan sarması lezzetleriyle büyük beğeni topladı. Gecede, Hatay'a ait ünlü tatlı künefe'nin şerbeti, bloggerler tarafından verildi. Yemeğe damgasını vuran künefe bloggerlar tarafından çok beğenildi.

 Hatay mutfağının İstanbul'daki iddialı temsilcisi Hak Evrensel Hatay Sofrası'na talebin yurt dışından da oldukça fazla olduğunu belirten işletme müdürü, yemeklerin Katar, Kuveyt, Dubai gibi bir çok ülkeye özel uçaklarla ulaştırıldığını belirtti. Etlerin tamamı Hatay'dan gelip usta ellerde işleniyor ve harika lezzetlere dönüşüyor. Mekanın en önemli özelliği Helal sertifikasına sahip az sayıdaki restaurantlar arasında yer alması.

 Hak Evrensel Hatay Sofrası hakkında; Florya’da denizin mavisinin tüm umutları ve rüyaları boydan boya önünüze serdiği bir ortamda; 1200 kişilik misafir ağırlama kapasitesiyle Hatay’ın seçme lezzetlerini, Hatay usulüne uygun olarak sofralarınıza sunan mekanda hazırlanan yemeklerin malzemeleri helal kesim etler Hatay’dan özel olarak getiriliyor. Yörenin güler yüzü, dostluğu ve yemek kültürü, kalitesiyle sadece Hak Evrensel Hatay Sofrası’nın değil; bir şehrin kapılarını sizlere açıyor.

 Hak Evrensel Hatay Sofrası, şehrin sokaklarının kokusunu, dostluğunu ve lezzetlerini kilometrelerce ötede, İstanbul’da sizlerle buluşturabilmeyi hedefliyor

Şenlikköy Mah. Yeşilköy Halkalı Cad. Aqua AVM Yanı, 
Florya Bakırköy, İstanbul
 +90 212 663 0700
















DAHA FAZLA LEZZET

özlem mekik 1915226735581756330

Yorum Gönder

  1. Geçen sene Antakya'da 4 gün kalıp 4 kilo almıştım.. Bence dünyanın en lezzetli mutfağı Antakya Mutfağı :)

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item