YANARDAĞ PASTASI | Mutfak Ve Tatlar

YANARDAĞ PASTASI

YANARDAĞ PASTASI Sevgili Fatma Hüseyin Serbest'e tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz...ellerinize sağlık...



YANARDAĞ PASTASI
Sevgili Fatma Hüseyin Serbest'e tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz...ellerinize sağlık...



• MALZEMELER:
• 1 adet kakaolu veya sade  pasta tabanı
• 1 poşet krem şanti
• 1 su bardağı süt
• 1  adet muz
• 7 adet halley
• damla çikolata
• Islatmak için 1 çay bardağı kadar süt
• Üzeri için:
• orman meyveli sos
• nar taneleri
• YAPILIŞI:
• Servis tabağına  pasta tabanından 1 tanesini yerleştiriniz.
• Diğer parçayı 8 eşit üçgene kesiniz.( Sigara böreği keser gibi ).
• Krem şantiyi süt ile çırpınız.
• Krem şantinin içine  parçalara bölünmüş halley ekleyiniz.
• Dilimlenmiş  muz dilimleri ve damla çikolata ilave ediniz,
• Servis tabağındaki pasta tabanını süt ile ıslatınız.
• Hazırlanan kremayı pasta tabanının üzerine tepe  şeklinde yerleştiriniz.
• 8 dilim keki  de hafif ıslatınız.
• Kremanın üzerine dilimleri yerleştiriniz.
• Geniş kısımlar yan yana geliyor.
• Sivri uçlar tepede açıkta kalıyor.
• Meyve sosunu paketin üzerindeki tarife göre hazırlayınız.
 • Pastanın üzerinden dilimlerin arasındaki boşluklara denk gelecek şekilde sosu  dökünüz.
• Yanardağ havası yaratmak için boşlukların içine nar taneleri serpiniz.
• 1-2 saat dinlendikten sonra dilimleyerek servis ediniz.

• AFİYET OLSUN


DAHA FAZLA LEZZET

yanardağ pastası nasıl yapılır 8331609560257135109

Yorum Gönder

  1. Çok çarpıcı bir güzelliği var. Hanımefendinin ellerine sağlık. Gerçekten bayıldım ..:))

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item