HAKİKİ LEZZETLER- NAMET
Hakiki Lezzetlerle NAMET MUTFAKTA! Şarküteri ve et sektörünün öncü markası Namet, “Çiftlikten Çatala Hakiki Lezzet” yolculuğuna devam...
https://mutfakvetatlar.blogspot.com/2014/08/hakiki-lezzetler-namet.html
Hakiki Lezzetlerle
NAMET MUTFAKTA!
Şarküteri ve et sektörünün öncü markası Namet, “Çiftlikten Çatala Hakiki Lezzet” yolculuğuna devam ediyor.
Mutfak Sanatları Akademisi’nde (MSA) “Hakiki Lezzetlerle Namet Mutfak”ta workshopunu gerçekleştiren Namet, pastırma ve sucuk ürünleriyle, katılımcılara farklı ve yenilikçi tarifler sundu.
MSA’nın şefleri ile birlikte mutfağa girip yeni tarifler deneyen katılımcılar, üç saatlik workshop süresince keyifli vakit geçirdiler. Namet’in nefis sucuk ve pastırması ile geleneksel lezzetin dışında yepyeni tarifler öğrenen katılımcılar, tariflerin püf noktalarını MSA ekibinden ilgiyle dinlediler.
Namet’in hakiki lezzetleri ile hazırlanan, pesto soslu “Mozzarella Peynirine Sarılı Pastırma”, “Sucuklu Quiche Lorraine’’ (kiş loren) ve pastırma ve kuru domatesli krema sos ile hazırlanan “Parmesan Gnocchi” beğeni topladı.
Namet, MSA’da gerçekleşen “Hakiki Lezzetlerle Namet Mutfakta” etkinlikleri ile özel tarifleri lezzet tutkunları ile tanıştırmaya devam edecek.
Sosyal Medyada Namet;
Facebook: https://www.facebook.com/NametGida
Twitter: https://twitter.com/Namet_Gida
Instagram: http://instagram.com/namet_hakiki_lezzet
#hakikilezzetmutfakta
www.namet.com.tr
Workshopumuzdan bazı kareler...
Şefimiz Hakan Şen'e birbirinden leziz reçeteleri için teşekkür ederiz.
MOZARELLA PEYNİRİNE SARILI NAMET
PASTIRMA, PESTO SOS İLE
NAMET SUCUKLU GUİCHE ( KİŞ LOREN)
PARMESAN GNOCCHİ, NAMET PASTIRMA VE KURU
DOMATESLİ SOS İLE