BAHARATLI PEYNİR TOPLARI | Mutfak Ve Tatlar

BAHARATLI PEYNİR TOPLARI

BAHARATLI PEYN İR TOPLARI MURATBEY PEYNİRLERİ Muratbeypeynir Sıra dışı Peynirlerle Sağlıklı Yaşam Buluşmaları etkinliğimizde Gra...



BAHARATLI PEYNİR TOPLARI
MURATBEY PEYNİRLERİ
Muratbeypeynir Sıra dışı Peynirlerle Sağlıklı Yaşam Buluşmaları etkinliğimizde Grand Hyatt Executive Sous Şef Murat Dağlıoğlu’nun bizler için hazırladığı nefis bir reçete...Muratbeypeynir Baharatli peynir toplarini hazırlayıp dolapta muhafaza edebilirsiniz ..Kahvaltı, Brunch veya 5 çayları için mükemmel bir tat...Teşekkürler Muratbey Peynirleri.

  • MALZEMELER :
  • Muratbey Sürmeli Peynir
  • Muratbey Lor Peyniri
  • Sıvı krema
  • Domates
  • Maydanoz
  • Dereotu, taze kekik, kuru nane
  • Rosemary, pul biber
  • Sızma zeytinyağı
  • İsteğe bağlı çörek otu veya susam
  • YAPILIŞI:
  • Muratbey Sürmeli Peynir ile sıvı kremayı iyice çırparak karıştıralım.
  • Kıvam aldıktan sonra Muratbey Lor Peyniri ile harmanlayarak toplar hazırlayalım.
  • Sertliğini Muratbey Lor peyniri ilave ederek ayarlayabiliriz.
  • Baharatlarımızı maydanoz, dereotu, taze kekik, rosemary, kuru nane ve pul biberi ince ince kıyıp, fırında kurutarak nemini alıyoruz.
  • Peynir toplarımızı baharata bulayıp, kavanoza yerleştiriyoruz.
  • Üzerine iyi bir zeytinyağı döküp kavanoz kapağını kapatarak dolapta bekletiyoruz.
  • Ayrıca yağın içerisine kekik ve rosemary atarak da lezzetlendirebilirsiniz.
  • Peynir toplarını kavanozda 15 gün boyunca buzdolabında bekletip, servis edebilirsiniz.
  • Servis sırasında nar ekşisi ve ince kıyılmış ceviz kullanarak sunumunuzu tamamlayabilirsiniz. Ayrıca peynirler bittiğinde kalan zeytinyağı sosunu başka salatalarda da kullanabilirsiniz.
  • Afiyet olsun.

DAHA FAZLA LEZZET

MUHALLEBİLİ KEMALPAŞA TATLISI

MUHALLEBİLİ KEMALPAŞA TATLISI KEMALPAŞA TATLISI Kemalpaşa tatlısını hazır satın aldığımızdan yapımı çok pratik bir tatlıdır....Kemalpaşa tatlısını paketin üzerinde yazan tarife göre hazırlayıp b...

SEBZELİ MERCİMEK ÇORBASI ( MAHLUTA)

SEBZELİ MERCİMEK ÇORBASI (MAHLUTA) MAHLUTA; Antakya yöresine özgü mercimek çorbasıdır... Kırmızı mercimeğin suyla kaynatılmasıyla yapılır... Çorbanın kıvamına gelmesinden sonra ayrı bir tav...

KOLAY TİRAMİSU

KOLAY TİRAMİSU NASIL YAPILIR? KUPTA TİRAMİSU En pratiğinden kupta Tiramisu...Bu defa muzlu yaptım. Harikulade oldu...Üzerine arzuya göre dondurma ile servis yapabilirsiniz..AFİYET OLSUN MALZEMELE...

Önceki Kayıt PEMBE KREP
Sonraki Kayıt ISPANAKLI KİŞ

Yorum Gönder

emo-but-icon
:noprob:
:smile:
:shy:
:trope:
:sneered:
:happy:
:escort:
:rapt:
:love:
:heart:
:angry:
:hate:
:sad:
:sigh:
:disappointed:
:cry:
:fear:
:surprise:
:unbelieve:
:shit:
:like:
:dislike:
:clap:
:cuff:
:fist:
:ok:
:file:
:link:
:place:
:contact:

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item