SILVERLİNE FLOW-IN TEK YÜZEY İKİ PERFORMANS | Mutfak Ve Tatlar

SILVERLİNE FLOW-IN TEK YÜZEY İKİ PERFORMANS

                FLOW-IN TEK YÜZEY İKİ PERFORMANS Sizlerle harika bir ürünü tan ıştırmak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmem lazım...



                FLOW-IN TEK YÜZEY İKİ PERFORMANS
Sizlerle harika bir ürünü tanıştırmak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmem lazım! Silverline Ankastre Flow-in ile #tekyüzeyikiperformans sayesinde artık mutfaklarda 1 dolap daha kazanıyoruz

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve tüketicilerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda inovatif ürünler geliştiren Silverline, ilk hibrit tasarımı Flow-in’i Soho House Pera' da gerçekleşen lansman ile Türk tüketicisiyle buluşturdu. Bizler Flow-in'e hayran kaldık.

Teknoloji insanların ihtiyaçlarını, alışkanlıklarını, yaşam stillerini hızla değiştirmeye devam ediyor. Bilgiye erişim kolaylaşıyor, hız artıyor ve fiziksel yorgunluklar azalıyor. Hayatın her alanı teknolojiden nasibini alırken mutfaklar, teknolojiyi keyif ve konforla buluşturan en özel alanlar olarak öne çıkıyor. Yemek yapmak bir keyif, estetik unsurlarla donatılmış mutfaklar ise yaşam alanlarında yaratılan ayrıcalık duygusunun simgesi oluyor. Bu ayrıcalıklı dünya, yeni nesil yaşamın en önemli parçası olarak geleceğe göz kırpan teknolojileri hayatımıza sokuyor.

Tüketici aynı anda birkaç ürünü kullanmak, hızlı olmak istiyor. Yemek pişirirken koku mutfağa yayılmadan yok edilsin istiyor. Dar alanda şık bir tasarım görmek istiyor.  Ve en önemlisi bilinçli tüketici artık çevreye duyarlı ve enerji tasarruflu ürün kullanmak istiyor. Teknolojiyi yakından takip eden ve tüm bu beklentileri dikkate alan Silverline, uzun AR-GE çalışmalarından sonra Flow-in’i geliştirdi. Önce Avrupa’da satışa sunulan, tasarım ve teknolojisi ile tüketicilerden tam not alan Flow-in artık Türkiye genelindeki mağazalarda tüketiciyle buluşuyor. Silverline Ankastre’nin mutfaklar için ürettiği ilk hibrit ürün özelliğini taşıyan Flow-in, tek gövdede 2 fonksiyonu birleştiriyor. Ocak ve davlumbazın mükemmel bir entegrasyonu olan ürün, formlandırılmış üst paneli ile ocağa ve mobilyaya bütünsel bir uyum sağlıyor.

Markaların başarıları artık “yeni ürün veya iyi kampanya” ile değil yarattıkları inovasyon, teknoloji, tasarım ile ölçülüyor diyen Silverline Ankastre Marka Direktörü Dilek Kosova sözlerini “artık tüketici sadece ihtiyacının karşılamasını değil daha fazlasını bekliyor. Bugün her üründe tasarımın satın alma kararında büyük etkisi var. İyi bir tasarım pek çok faydayı da beraberinde getiriyor; konfor, kullanım kolaylığı, keyif, şıklık… Silverline olarak bizler de trendleri, tüketici alışkanlıklarını yakından takip ediyoruz. Pazar ihtiyaçlarına yaratıcı çözümler, yenilikçi ürünler sunmak için çalışıyoruz. Bugün tüketiciyle buluşturduğumuz Flow-in’de bu çalışmaların meyvesi… Detaylı pazar analizleri ve uzun AR-GE sürecinden sonra ortaya çıkardığımız Flow-in Avrupa’da yoğun ilgi gördü. Türk tüketicilerden de olumlu tepkiler alacağımızdan eminiz. Ankastre teknolojisindeki geleceği bugünden yazıyoruz. Türkiye’de ve dünyada teknoloji, tasarım ve fonksiyona yönelik yeniliklerde öncü olmaya devam edeceğiz” şeklinde tamamladı.


Pişirme sırasında kokusuz, mükemmel ortamlar…

Tek bir yüzey üzerinde birleşen ocak ve davlumbaz; pişirme alanına fonksiyonel bir güç sağlarken, aynı zamanda mutfaklara estetik bir değer kazandırıyor. Flow –in, pişirme sırasında buharın doğrudan tahliye edilmesini sağlayarak, pişirme alanında mükemmel bir ortam oluşturuyor. A enerji sınıfında olan çevre dostu bu ürünün açılı panelleri her iki göz için de çekiş performansını en üst seviyeye çıkarıyor.


Mutfağımda değişik yapacağım bu günlerde Flow-in ile tanışmaktan son derece mutlu oldum.

Teşekkürler SİLVERLİNE

SELMA MOLLAOĞLU

DAHA FAZLA LEZZET

silverline ankastre 8010049585666077033

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item