İTALDEKO İLE ELEGANT DEKORASYON | Mutfak Ve Tatlar

İTALDEKO İLE ELEGANT DEKORASYON

İTALDEKO İLE ELEGANT DEKORASYON Yeni Medya Etkinlik Yöneticisi Sevgili Fatoş Vayni Şahin 'in nazik daveti ile diğer blogger arkadaş...

İTALDEKO İLE ELEGANT DEKORASYON

Yeni Medya Etkinlik Yöneticisi Sevgili Fatoş Vayni Şahin 'in nazik daveti ile diğer blogger arkadaşlarımla birlikte  İTALDEKO Etiler mağazasını ziyaret ettik... Şansımıza Ekim ayının en sıcak günüydü ve bizler için  mağazanın bahçesine görüldüğü gibi  harika bir çay masası hazırlanmıştı...Sıcak ve keyifli bir sohbetin ardından mağazayı gezdik... İtalya' nın yetenekli ve yaratıcı tasarımcıları tüm ev ve ofis mobilyalarını  bizler için tasarlıyor... Ben özellikle mutfak ve giyinme odalarının tasarımlarına vuruldum...Bir kadın için  mutfak ve giyinme odaları çok önemlidir....Bizim cennetimiz :)

İtaldeko ürünler : Koltuklar,Tv Üniteleri, Yatak Odaları, Giyinme Odaları,Yatak Mobilyaları ve Mutfak Mobilyaları ile birlikte Aydınlatmalar, Eviye ve Armatür ve Parkeler

Adres:
Ebulula Mardin Cad. Levent Mah. No:39
Etiler- İstanbul








Blogger arkadaşlarımızla ürünlerin özellikleri  hakkında bilgi edinirken...

Koltukların rahatlığı denendi ve onaylandı :)

İtalya’nın ünlü mutfak markaları Marchi Cucine, Cesar Cucine ve Poliform Varenna’yı Türkiye’ye getiren İtaldeko mutfakta hangi stili isterseniz pişirmeniz için farklı stil alternatifleri sunuyor. Sizin stiliniz hangisi? Loft mu, provence mı, geleneksel mi ve minimalist mi?

İtalya’nın en çok takip edilen mutfak markalarını bir araya getirerek herkese özel çözümler sunan İtaldeko, mutfakta farklı stil arayışına son veriyor. Yaşam alanlarının salonundaki dekorasyon anlayışını mutfağa da taşıyarak evlerde bir bütünlük sağlanmasına destek oluyor.
Mutfaktaki minimalist
İtalyan’ın köklü mobilya tasarım markası Poliform’un mutfak markası Varenna, yaşadığınız mekana ve ihtiyaçlarınıza kusursuzca uyan, estetik ve teknik açıdan mükemmel tasarlanmış mutfak sistemleri üretiyor. Varenna mutfaklar fonksiyonellik ve ergonomiyi, minimalist çizgilerle buluşturuyor. Yüzde 100 İtalyan tasarımı ve üretimi olan Varenna mutfağınızı, kullanacağınız her elemanın elinizin altında olduğu ama iş akışınızın ve hareketlerinizin kısıtlanmadığı ferah bir alana dönüştürüyor.








Geleneksel ruh
İtaldeko’nun Eylül ayında Türkiye’yle tanıştırdığı Cesar Cucine, İtalya’nın uygun fiyat politikası ve demokratik tasarım anlayışıyla öne çıkan markası.
 Markanın klasik ve lüksü buluşturan, ince düşünülerek ve mükemmellik arayışı ile tasarlanan Elite koleksiyonu, nadir bulunan şık stiliyle, klasik ve çağdaş çizgileri mükemmel bir biçimde bir araya getiriyor.

Endüstriyel vintage ve loft stili
Marchi Cucine global mutfak markaları arasından güçlü karaktere sahip tasarımlarıyla sıyrılıyor. Markanın, en büyük ilham kaynağı New York loftları ve İtalya’nın kırsal kesimindeki provansal hayat. Endüstriyel, vintage ve modern stilden tatlar barındıran Marchi Cucine mutfaklar, bugünün ihtiyaçlarını trendleri yakından takip ederek karşılıyor.


Poliform VARENNA

Phoenix, Artex, Matrix, Minimal, Twelve, Kyton ve Alea gibi modelleri ile dünyadaki tüm tasarımcılara ilham kaynağı olan Poliform Varenna mutfakları, Carlo Colombo ve Paolo Piva gibi dünyaca ünlü tasarımcı ve mimarların imzasını taşıyor. Dünyada 70 ülkede showroom'u bulunan Poliform, limitsiz yaratıcılık hedefi ile 1942'den bu yana, deneyimlerini mobilya sektörüne aktarıyor.










POLIFORM
Geçmişi 1942 yılına dayanan mobilya markası Poliform'un geniş kapsamlı üretim çizgisi, stil olarak birbirine uyumlu bileşenlerden meydana gelen bir 'Poliform Evi'ni oluşturma ilkesi üzerine kurulmuş. İleride oluşacak yaşam konforu standartlarını öngörmekte üstün bir kabiliyet sergileyen Poliform, kitaplıklardan gardırop tasarımlarına, yemek masalarından yatak odası tasarımlarına kadar yaşam alanını bütünsel bir bakış açısı ile ele alıyor.

Yenilikçi ve çağdaş ruhu; İtalyan kalitesi ve tasarım anlayışıyla birleştiren Poliform; kitaplıklardan gardırop tasarımlarına, yemek masalarından yatak odası takımlarına yaşam alanını bütünsel bir bakış açısıyla ele alıyor. Modüler ve fonksiyonel çözümler üreterek her mobilyayı istenilen mekâna uygun hale getiren ve kişiselleştirebilen Poliform, Carlo Colombo, Marcel Wanders, Paolo Piva, Jean Marie Massaud, Paola Navone, Emmanuel Gallina ve Mario Mazzer gibi tasarımcılarla çalışıyor.























DAHA FAZLA LEZZET

yatak odası fotoğrafları 3340551155765421582

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item